John Masters Organics
Blood Orange And Vanilla

(8 Arvostelut)
Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : Body Milk 236 ml
Tuotetiedot

John Masters Organics Blood Orange & Vanilla Body Milk

John Masters Organics Blood Orange & Vanilla Body Milk on nopeasti imeytyvä vatalovoide, jonka kosteuttava koostumus hyödyntää takiaismaitoa, merilevää ja saflloriöljyä sekä aloe veraa. Ylellisen silkkisen ja ravitsevan voiteen sisältämät veriappelsiinin ja vaniljan eteeriset öljyt tuovat sille upean tuoksun.

  • Kevyt, nopeasti imeytyvä koostumus

  • Cruelty Free

  • Gluteiiniton


Koko: 236 ml

Tuotenumero: 38257
Ainesosat

Aqua (Water),Glycerin,Glyceryl Stearate,Tocopherol,Xanthan Gum,Lecithin,Retinyl Palmitate (Vitamin A),Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil (1),Panthenol (Vitamin B5),Arnica Montana (Arnica) Extract,Silybum Marianum (Milk Thistle) Extract,kelp extract,Symphytum Officinale (Comfrey) Leaf Extract (1),Chamomilla Recutica (Chamomile) Flower Extract (1),Camellia Sinensis (White Tea) Extract (1),Aloe barbadensis (aloe vera leaf juice) gel (1),coco nucifera (coconut) oil (1),allantoin (comfrey-derived),cyamopsis tetragonolobus (guar) gum (1),(1) lavandula angustifolia (lavender) flower/leaf/stem extract (1),vanilla planifolia (vanilla) extract (1),lonicera caprifolium (honeysuckle) extract,citrus sinensis (blood orange) oil (1),citrus grandis (grapefruit) peel oil(1),bourbon vanilla planifolia (bourbon vanilla) oil (1)

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

(1) Certified Organic by QAI / CCOF.

No animal testing, GMOs, parabens, DEAs, MEAs, TEAs, Sodium Laurel Sulfate, Artificial Color, Artificial Fragrance, Petro-chemicals.

Katso lisää vastaavia kuin Blood Orange And Vanilla

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut