John Masters Organics
Lime And Spruce

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : Hand Cream 54 ml
Tuotetiedot

John Masters Organics Hand Cream Lime & Spruce

John Masters Organics Hand Cream Lime & Spruce on luonnomukainen käsivoide, jonka täyteläinen, tiivistetty koostumus syväkosteuttaa, pehmentää ja suojaa kuivaa käsien ihoa. Korjaava, hyvin imeytyvä käsivoide hyödyntää luonnollisia öljyjä, jotka hellivät ihoa monipuolisesti. Käsivoiteessa on raikas, mieltä virkistävä limen tuoksu.

  • Kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle iholle

  • Tiivistetty tehokoostumus

  • Syväkosteuttaa, hoitaa ja suojaa

  • Ei sisällä gluteiinia

  • Cruelty Free

Koko: 54 ml

Tuotenumero: 38272
Ainesosat

Xanthan Gum,Cetearyl Alcohol,Cetyl Esters,Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil,Glyceryl Stearate Citrate,Glyceryl Caprylate,Sodium Phytate,Water/Aqua/Eau,sodium anisate,Citrus aurantifolia (Lime) peel oil,Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract*,Aloe barbadensis (aloe vera) leaf juice*,helianthus annuus (sunflower) seed oil*,glycerin*,Pogostemon cablin (Patchouli) leaf oil,boswellia carterii (frankincense) resin extract,picea mariana (black spruce) needle oil*,pelargonium graveolens (geranium) leaf/ flower oil*,myristica fragrans (nutmeg) seed extract*,foeniculum vulgare var. dulce (fennel) seed oil,vetiveria zizanioides (vetiver) root oil,lactic acid* Certified Organic

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Katso lisää vastaavia kuin Lime And Spruce

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.