John Masters Organics
Orange And Rose

(1 Arvostelut)
Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : Hand Cream 54 ml
Tuotetiedot

John Masters Organics Hand Cream Orange & Rose

John Masters Organics Hand Cream Orange & Rose on luonnonmukainen käsivoide, jonka tiivistetty koostumus kosteuttaa, pehmentää ja suojaa kuivaa ihoa. Korjaava, hyvin imeytyvä käsivoide hyödyntää luonnollisia öljyjä, jotka saavat ihon tuntumaan sileältä ja pehmeältä. Käsivoiteessa on raikas, makean appelsiininen tuoksu.

  • Kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle iholle

  • Kosteuttaa, ravitsee ja suojaa

  • Gluteiiniton koostumus

  • Cruelty Free

Koko: 54 ml

Tuotenumero: 38273
Ainesosat

Xanthan Gum,Cetearyl Alcohol,Cetyl Esters,Glyceryl Stearate Citrate,Glyceryl Caprylate,Sodium Phytate,Water/Aqua/Eau,Cymbopogon Martinii (Palmarosa) Leaf Oil,sodium anisate,Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract*,Aloe barbadensis (aloe vera) leaf juice*,helianthus annuus (sunflower) seed oil*,glycerin*,rosa damascena (rose) flower oil*,cananga odorata (ylang ylang) flower oil*,citrus sinensis (orange) peel oil*,Vanilla planifolia (bourbon vanilla) fruit extract*,Eugenia caryophyllus (clove) bud oil*,Lactic acid. * = ekologisk.

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Katso lisää vastaavia kuin Orange And Rose

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut