John Masters Organics
Volumizing Foam

(1 Arvostelut)
Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : Mousse 177 g
Katso myös
John Masters Organics
59 ml
Tuotetiedot

John Masters Organics Volumizing Foam -hiusvaahto auttaa tuomaan kampaukselle volyymia ja kiiltoa samalla kun se suojaa hiuksia ja auttaa kampausta kestämään aamusta iltaan. Aerosolittomaan pumppupulloon pakatun volyymivaahdon kevyt koostumus vähentää hiusten pörröisyyttä samalla kun sen hoitavat aineet auttavat vahvistamaan hiuksia.

  • Volyymia ja luonnollista pitoa

  • Kaikille hiuslaaduille

  • Sopii myös värjätyille hiuksille

Koko: 177 ml

Tuotenumero: 38214
Käyttö

Ota vaahtoa kämmenelle ja levitä se pestyjen, kosteiden hiusten tyveen tasaisesti. Föönaa hiukset ja muotoile ne haluamallasi tavalla.

Ainesosat

Aqua (Water),Potassium Sorbate,Galactoarabinan,Decyl Glucoside,Trehalose,Hydrolyzed Soy Protein,Coco-Glucoside,Sorbitol,Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil,Hydrolyzed Quinoa,Pullulan,Gluconolactone,Camellia sinensis leaf extract*,Heptyl Undecylenate,alcohol*,Aloe barbadensis (aloe vera) leaf juice*,glycerin*,acacia senegal gum*,organic evaporated cane juice*,quillaja saponaria extract*,sodium benzoate * Certified Organic

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut