JorgObé
White Tea Balancing Cream

(30 Arvostelut)
Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : 50 ml
Tuotetiedot

JorgObé White Tea Balancing Cream

JorgObé White Tea Balancing Cream on monivaikutteinen kosteusvoide, joka auttaa ylläpitämään ihon kosteustasapainoa. Voide sisältää patentoitua palmuhedelmien uutteesta, arganöljystä ja seesaminsiemenuutteesta valmistettua Regu®-Seb-aktiiviainetta, joka auttaa tasapainottamaan talineritystä.

Voiteen sisältämän lakritisijuuren, sokerijuurikkaan ja rosmariinin yhdistelmä auttaa tasoittamaan ihon sävyä sekä kiinteyttämään ja kosteuttamaan ihoa samalla kun jojobaöljy ja valkoinen tee auttavat ehkäisemään ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä ja tekemään ihosta raikkaan tuntuisen. Ihosta tulee pehmeä ja se säilyttää joustavuutensa.

Voidetta voidaan käyttää sekä kosteuttavana päivävoiteena, insensiivisenä kosteusnaamiona että yöllisenä hoitovoiteena. Valitse sinulle sopivin käyttötapa!

  • Ei sisällä väriaineita, parabeeneja, mineraaliöljyjä tai silikoneja

Koko: 50 ml

Käyttö

Hiero tarvittava määrä voidetta kasvojen ja kaulan iholle.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Tuotenumero: 57991
Käyttö

Hiero tarvittava määrä voidetta kasvojen ja kaulan iholle.

Ainesosat

Glycerin,Cetyl Alcohol,Citric Acid,Phenoxyethanol,Betaine,Tocopherol,Caprylyl Glycol,Aqua,Butyrospermum Parkii Butter,Parfum,Squalane,Sodium Chloride,Pentylene Glycol,Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer,Glyceryl Stearate SE,Maltodextrin,Simmondsia Chinensis Seed Oil,Dipotassium Glycyrrhizate,Sodium Stearoyl Glutamate,Avena Sativa Kernel Extract,Rosmarinus Officinalis Leaf Extract,Serenoa Serrulata Fruit Extract,Sesamum Indicum Seed Oil,Argania Spinosa Kernel Oil,Beta-Sitosterol,Sodium Gluconate,Diethylhexyl,Polysorbate 8o,Carbonate,Camellia Sinensis Leaf Ectract,Sodium Hydorxide

Katso lisää vastaavia kuin White Tea Balancing Cream

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut