Kérastase
Aura Botanica

(1 Arvostelut)
Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : Bain Micellaire Shampoo 250 ml
Tuotetiedot

Auta vapauttamaan hiustesi luonnollinen säteily!

Hellävarainen Kérastase Aura Botanica Bain Micellaire Shampoo on kehitetty erityisesti kuiville ja elinvoimaisuutensa kadottaneille hiuksille. Aromaattinen shampoo muuttuu ylelliseksi vaahdoksi, joka pesee hiuksista ja hiuspohjasta niihin kertyneet epäpuhtaudet.

Shampoon sisältämä samoalainen kookosöljy ja marokkolainen arganöljy ravitsevat hiuskuituja samalla kun luonnon misellit tarttuvat epäpuhtauksiin ja pesevät hiukset puhtaiksi. Hiuksista tulee kiiltävän näköiset ja luonnollisen tuntuiset. Shampoon aromaattinen tuoksu on peräisin appelsiinin eteerisistä öljyistä.

  • Kuiville ja elinvoimaisuutensa menettäneille hiuksille

  • 48 tuntia ravitseva koostumus

  • 72 tuntia vähemmän pörröisyyttä

  • 3 x kiiltävämmät hiukset

  • Ei sisällä silikoneja, sulfaatteja tai parabeeneja

Koko: 250 ml

Kérastase Aura Botanica

Kérastase Aura Botanica -tuotteiden 97-99-prosenttisesti luonnonmukaisia ainesosia sisältävä koostumus hyödyntää käsinpuristettuja kookos- ja arganöljyjä. Loput tuotteiden sisällöstä ovat niiden tuoksun sekä koostumuksen stabiiliuden ja miellyttävyyden takaavia apuaineita. Ylelliset Aura Botanica -tuotteet eivät sisällä sulfaatteja tai silikoneja.

Tuotenumero: 39243
Käyttö

Levitä shampoota märkiin hiuksiin hellästi hieroen saadaksesi aikaa ilmavan vaahdon ja vapauttaaksesi aromaattisen tuoksun. Huuhtele hiukset hyvin ja toista käsittely. Shampoota tulee käyttää aina yhdessä Kérastase Aura Botanica Soin Fondamental Conditioner -hoitoaineen kanssa parhaan lopputuloksen saamiseksi.

Katso lisää vastaavia kuin Aura Botanica

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut