search

KOCOSTAR
Slice Mask Sheet Strawberry

4,50 €
ODOTUSLISTALLA
Tämä tuote on valitettavasti loppu varastoltamme. Voit kuitenkin lisätä tuotteen odotuslistallesi, jotta voimme ilmoittaa sinulle sähköpostitse, kun tuote on taas saatavilla.
Tämä tuote on valitettavasti loppu varastoltamme. Voit kuitenkin lisätä tuotteen odotuslistallesi, jotta voimme ilmoittaa sinulle sähköpostitse, kun tuote on taas saatavilla.
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
Palasista koostuva KOCOSTAR Slice Mask Sheet Strawberry -kangasnaamio on innovatiivinen tapa kohdistaa ihonhoito sitä erityisesti tarvitseville ihoalueille. Kangasnaamion mansikan viipaleilta näyttäviin palasiin on imeytetty hoitavaa seerumia, jonka … Lue täältä lisää
Väliaikaisesti loppu varastolta

KOCOSTAR Slice Mask Sheet Strawberry

Palasista koostuva KOCOSTAR Slice Mask Sheet Strawberry -kangasnaamio on innovatiivinen tapa kohdistaa ihonhoito sitä erityisesti tarvitseville ihoalueille. Kangasnaamion mansikan viipaleilta näyttäviin palasiin on imeytetty hoitavaa seerumia, jonka mansikkauutetta sisältävä koostumus auttaa kosteuttamaan, kirkastamaan ja heleyttämään sameaa ihoa. Hauskan viipalenaamion ansiosta ihonhoidosta tulee leikkisä elämys!

Monipuolinen viipalenaamio sopii käytettäväksi paitsi kasvojen myös esimerkiksi kaulan, käsien sekä jalkojen iholla hoitamassa kuivia ihoalueita. Iholle yksittäin aseteltavat naamioviipaleet kiinnittyvät perinteistä kangasnaamiota paremmin ja auttavat kohdistamaan hoidon oikeille ihoalueille.

Pakkaus sisältää kaksi arkkia, joissa molemmissa on kuusi mansikan viipaleelta näyttävää naamiopalasta.

  • Kaikille ihotyypille
  • Samealle iholle
  • Kosteuttaa, kirkastaa ja heleyttää
  • Kasvoille ja vartalolle

Koko: 20 ml

Käyttö

Aseta naamion viipaleet puhdistetulle ja kuivalle kasvojen tai vartalon iholle niille ihoalueille, jotka kaipaavat erityistä hoitoa. Anna naamion vaikuttaa 15-20 minuuttia ja imeytä loput seerumista iholle hellästi taputellen.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

KOCOSTAR Slice Mask Sheet Strawberry

Keskimääräinen arvosana (3.5): 3,5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
3/5Kosteuttava ja virkistävä naamio
2018-08-18 kirjoittanut: HK
Naamio tuoksuu ihanalle (!) olematta kuitenkaan nenää tai omaa joskus hieman oikukasta ihoa ärsyttävä. Olen käyttänyt näitä muutaman sekä talvikuivalle että kesälläkin heleytystä kaivanneelle iholle tuloksekkaasti. Tuotetta on kuitenkin tosiaan hankala saada levittymään tasaisesti koko kasvoille ja jossain vaiheessa naamiolappujen kanssa askartelu on aina alkanut jopa turhauttamaan.
Suositeltu kenelle: Paikallista ihonhoitoa hakeville
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
3/5Virkistävä tuoksu
2018-05-15 kirjoittanut: Emilia K
Tuoksu oli aivan ihanan mansikkainen, mutta tuotetta tuntui menevän todella paljon hukkaan eikä naamiolappuja ollut tarpeeksi, jos kaipasi naamiota koko kasvoille.
Suositeltu kenelle: Niille joilla on kasvoissa selkeitä yksittäisiä naamiota kaipaavia kohtia.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää