search

Konjac Sponge
Premium Facial Puff with Bamboo Charcoal

15,80 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
Konjac Sponge Premium Facial Puff with Bamboo Charcoal on konjac-kasvin juuresta valmistettu ihonpuhdistussieni, joka puhdistaa kasvojen ihon hellävaraisen tehokkaasti. Sieni sisältää bambulhiiltä, joka Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

Konjac Sponge Premium Facial Puff with Bamboo Charcoal

Konjac Sponge Premium Facial Puff with Bamboo Charcoal on konjac-kasvin juuresta valmistettu ihonpuhdistussieni, joka puhdistaa kasvojen ihon hellävaraisen tehokkaasti. Sieni sisältää bambulhiiltä, joka sopii erityisesti epäpuhtauksiin taipuvaisen ja rasvoittuvan ihon hoitoon. Antioksidanttinen ja mineraalipitoinen bambuhiili imee iholta tehokkaasti epäpuhtauksia ja liiallista rasvaisuutta auttaen taistelemaan ihotulehduksia aiheuttavia bakteereita vastaan.

Vedessä pehmenevä huokoinen sieni hieroo ihoa hellävaraisesti stimuloiden ihon pintaverenkiertoa ja uusien ihosolujen muodostumista. Ihosta tulee puhtaan, raikkaan ja pehmeän tuntuinen.

  • Rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle
  • Ympäristöystävällinen: Valmistettu 100-prosenttisesti luonnonmukaisesta kuidusta

Käyttö

Kastele sieni lämpimällä vedellä ennen sen käyttöä tehdäksesi siitä pehmeän. Käytä sientä yhdessä puhdistustuotteen kanssa tai yksinään. Hiero sienellä kasvojen ihoa hellävaraisesti puhdistaaksesi ihon. Pese sieni käytön jälkeen ja anna sen kuivua luonnollisesti. Sieni kovettuu kuivuessaan, mutta pehmenee jälleen kun sen kastelee vedellä.

Sieni kestää useamman kuukauden käyttöä, mutta se tulisi korvata uudella sen alkaessa murentua. Sienen käyttöikä pitenee hyvällä huolenpidolla.

JAA SUOSIKKISI
Lataa kuvasi ja inspiroi muita #elevenbeauty
SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää myös näistä tuotteista
Arvostele tuote

Konjac Sponge Premium Facial Puff with Bamboo Charcoal

Keskimääräinen arvosana (3.5): 3,5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
2/5En osta uudelleen
2017-08-12 kirjoittanut: Iida H
Mielenkiinnolla lähdin kokeilemaan, mutta jo viikon jälkeen luovutin. Oma ihoni on herkkä rasvoittuva/sekaiho, ja päivittäinen mekaaninen hankaus ei tehnyt sille mitään hyvää. Ihon väri oli epätasainen ja tuntui, että sieni kuorii juuri uusiutuneen ihon vain pois. En huomannut mitään muutoksia epäpuhtauksissa. Nykyään käytän ihon kuorimiseen vain AHA ja BHA happoja. Toivottavasti toimii muilla paremmin!
Suositeltu kenelle: Ei herkän ihon omaaville
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi