Lacoste
L.12.12 Elle Elegant EdT

(1 Arvostelut)
Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : EdT 30 ml
Tuotetiedot

Lacoste L.12.12 Elle Elegant EdT on klassinen tuoksu täynnä raikkaita, hedelmäisiä ja kukkaisia nuotteja sensuellin pehmeällä tuoksupohjalla.

Itsevarman ja elegantin naisen tuoksu aukeaa sitruunan, rosépippurin ja mustaherukan raikkailla nuoteilla, joita sen elegantti mimosasta, orvokeista ja kieloista koostuva naisellinen sydäntuoksu pehmentää. Tuoksun lämpimän sensuellin pohjan muodostavat vetiver, heliotrooppi ja vanilja.

Tuoksu on osa Lacosten uutta, naisille lanseerattua kolmen hajuveden kokoelmaa, joka on syntynyt alunperin miehille suunnatun, ajattoman klassisista pikeepaidoista pakkausinspiraationsa saaneen Eau de Lacoste L.12.12 -kokoelman rinnalle. Tyylikkäisiin pulloihin pakatut Lacoste L.12.12 Elle -tuoksut ovat saaneet inspiraationsa Lacoste-naisten erilaisista persoonista ja feminiinisistä tennishameista.

Lanseerattu 2016.

Tuoksu

Alkutuoksu

Sitruuna, rosépippuri ja mustaherukka.

Sydäntuoksu

Orvokki, mimosa ja kielo.

Pohjatuoksu

Vetiver, heliotrooppi ja vanilja.

Tuotenumero: 32869

Katso lisää vastaavia kuin L.12.12 Elle Elegant

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut