Lancôme
Visionnaire Yeux

(2 Arvostelut)
Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : Advanced Multi-Correcting Eye Balm 15 ml
Tuotetiedot

Lancôme Visionnaire Yeux Eye Balm auttaa pyyhkimään silmänympärysiholta turvotuksen ja muut väsymyksen merkit. Kolmitehoisesti silmänympärysiholla vaikuttava voide tuo sekä välittömän että ajan myötä näkyvän vaikutuksen. Tuotteen raikas ja kosteuttava balsamikoostumus hyödyntää HydraBLUR™-teknologiaa, joka häivyttää silmänympärysten juonteita ja silmäpusseja välittömästi. Neljässä viikossa myös tummat silmänaluset vakuttavat häivyttyneen ja silmänympärysalueen ulkonäkö vaikuttaa parantuneen.

Silmänympärysvoiteen ainutlaatuinen pumppu annostelee sopivan määrän tuotetta yhdellä pumppauksella ja tuotteen pehmeä koostumus sulautuu vaivatta iholle luoden sille välittömästi kauniin lopputuloksen.

  • Häivyttää juonteita, turvotusta ja väsymyksen merkkejä

  • Sopii myös herkille silmille

Koko: 15 ml

Tuotenumero: 47169
Käyttö

Ota silmänympärysvoidetta sormenpäälle yhden pumppauksen verran ja levitä tuote molemmille silmänympäryksille. Käytä silmänympärysvoidetta aamuin illoin.

Katso lisää vastaavia kuin Visionnaire Yeux

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut