search

Leaders
A Breath Of Fresh Air - Urban Shield Mask

5,90 €
ODOTUSLISTALLA
Tämä tuote on valitettavasti loppu varastoltamme. Voit kuitenkin lisätä tuotteen odotuslistallesi, jotta voimme ilmoittaa sinulle sähköpostitse, kun tuote on taas saatavilla.
Tämä tuote on valitettavasti loppu varastoltamme. Voit kuitenkin lisätä tuotteen odotuslistallesi, jotta voimme ilmoittaa sinulle sähköpostitse, kun tuote on taas saatavilla.
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
Leaders A Breath Of Fresh Air Urban Shield Mask on erityisesti kaupunkilaisen iholle suunniteltu, ihon rasitusta vähentävä kangasnaamio. Kaupungissa iho altistuu monille ulkoisille rasitteille kuten saasteille, savulle, auringon säteilylle ja kuivall… Lue täältä lisää
Väliaikaisesti loppu varastolta

Leaders A Breath Of Fresh Air - Urban Shield Mask

Leaders A Breath Of Fresh Air Urban Shield Mask on erityisesti kaupunkilaisen iholle suunniteltu, ihon rasitusta vähentävä kangasnaamio. Kaupungissa iho altistuu monille ulkoisille rasitteille kuten saasteille, savulle, auringon säteilylle ja kuivalle sisäilmalle. Leaders A Breath Of Fresh Air Urban Shield Mask -kangasnaamio vahvistaa ihon luonnollisia suojamekanismeja ja raikastaa ja pehmittää kasvoja. Kangasnaamio sisältää muun muassa rohtosammakonputkea, joka kirkastaa ihoa tehokkaasti. 100% puuvillasta valmistettu, korkealaatuinen kangasnaamio asettuu kasvoille helposti ja tekee iholle ihmeitä.

  • Ihoa vahvistava kangasnaamio
  • Ei sisällä mineraaliöljyä, väriaineita tai parabeeneja

Koko: 25 ml (yksi naamio)

Käyttö

Avaa kangasnaamion pakkaus ja poista naamio pakkauksesta. Taittele kangasnaamio auki ja levitä se puhtaille kasvoille kasvoveden jälkeen. Anna kangasnaamion vaikuttaa 15-20 minuutin ajan. Poista naamio ja taputtele hellästi ylimääräinen neste kasvoille. Käytä kangasnaamiota 1-2 kertaa viikossa ja harvemmin, mikäli ihosi on herkkyyteen taipuvainen.

Huom. Kangasnaamio on kertakäyttöinen.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää