search

Leaders
Bye, Bye Impurities... - SkinGlow Mask

5,90 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
Leaders Bye, Bye Impurities SkinGlow Mask on kangasnaamio epäpuhtaalle iholle. Kangasnaamio tasapainottaa ihon talintuotantoa ja vähentää ihon öljyisyyttä ennaltaehkäisten samalla epäpuhtauksien syntyä. Kangasnaamio häivyttää ihohuokosia näkyvistä ja… Lue täältä lisää

On mukana kampanjassa:

Ihonhoito- ja aurinkotuotteet -15% kun ostat 50 eurolla
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

Leaders Bye, Bye Impurities... - SkinGlow Mask

Leaders Bye, Bye Impurities SkinGlow Mask on kangasnaamio epäpuhtaalle iholle. Kangasnaamio tasapainottaa ihon talintuotantoa ja vähentää ihon öljyisyyttä ennaltaehkäisten samalla epäpuhtauksien syntyä. Kangasnaamio häivyttää ihohuokosia näkyvistä ja naamion sisältämä rohtosammakonputki kirkastaa ihoa. 100% puuvillasta valmistettu kangasnaamio asettuu kasvoille mukavasti ja puhdistaa ihoa tehokkaasti.

  • Syväpuhdistava kangasnaamio
  • Rasvoittuvalle, epäpuhtaalle ihotyypille ja ongelmaiholle
  • Rauhoittaa talintuotantoa ja ennaltaehkäisee epäpuhtauksia
  • Ei sisällä mineraaliöljyä, väriaineita tai parabeeneja

Koko: 25 ml (yksi naamio)

Käyttö

Avaa kangasnaamion pakkaus ja poista naamio pakkauksesta. Taittele kangasnaamio auki ja levitä se puhtaille kasvoille kasvoveden jälkeen. Anna kangasnaamion vaikuttaa 15-20 minuutin ajan. Poista naamio ja taputtele hellästi ylimääräinen neste kasvoille.

Huom. Kangasnaamio on kertakäyttöinen.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää