search

Leaders
Collagen Lifting Skin Renewal Mask

Kerro ystävälle
Päivittäin käytettäväksi sopiva Leaders Collagen Lifting Skin Renewal Mask -kangasnaamio palauttaa ihon täyteläisyyden ja auttaa torjumaan ikääntymisen merkkejä. Kangasnaamio häivyttää näkyvistä hienoisia juonteita ja sen sisältämä meriperäinen, vesi… Lue täältä lisää

Leaders Collagen Lifting Skin Renewal Mask

Päivittäin käytettäväksi sopiva Leaders Collagen Lifting Skin Renewal Mask -kangasnaamio palauttaa ihon täyteläisyyden ja auttaa torjumaan ikääntymisen merkkejä. Kangasnaamio häivyttää näkyvistä hienoisia juonteita ja sen sisältämä meriperäinen, vesiliukoinen kollageeni yhdessä elastiinin kanssa elvyttävät kasvojen ihoa tehokkaasti. Kangasnaamion intensiivisesti kosteuttava koostumus tekee karheasta ihosta jälleen heleän.

  • Kangasnaamio ikääntyvälle ja/tai samealle iholle
  • Täytelöittävä ja kirkastava vaikutus

Koko: 1 kpl (25 ml)

Käyttö

Levitä kangasnaamio puhtaille ja kuiville kasvoille. Anna kangasnaamion vaikuttaa 15-20 minuutin ajan. Poista naamio ja hiero ylimääräinen seerumi ihoon.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää