search

Leaders
Essential Wonders Put Your Feet Up!

Kerro ystävälle
Leaders Essential Wonders Put Your Feet Up! -jalkanaamio kosteuttaa ja pehmittää karheaa jalkojen ihoa. Kuiville ja karheille jaloille sopiva, ravitseva jalkanaamio sisältää karitevoita, arganöljyä ja aloe veraa. Jalkanaamion pehmittävä seerumi on im… Lue täältä lisää

Leaders Essential Wonders Put Your Feet Up!

Leaders Essential Wonders Put Your Feet Up! -jalkanaamio kosteuttaa ja pehmittää karheaa jalkojen ihoa. Kuiville ja karheille jaloille sopiva, ravitseva jalkanaamio sisältää karitevoita, arganöljyä ja aloe veraa. Jalkanaamion pehmittävä seerumi on imeytetty sukkiin, jotka vaikuttavat jo 10-20 minuutin aikana. Lopputuloksena on keveä askel ja kimmoisa iho.

  • Pehmittävä jalkanaamio
  • Kosteuttava koostumus
  • Sisältää kasviuutteita

Koko: 1 pari sukkia (18 ml)

Käyttö

Poista jalkanaamio-sukat pakkauksesta ja jaa ne kahtia merkitystä kohdasta. Laita sukat jalkaan ja kiinnitä ne. Anna vaikuttaa 10-20 minuutin ajan ja poista sukat. Hiero ylimääräinen seerumi ihoon.

Huom. Hoitavat sukat ovat kertakäyttöiset.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää