search

Leaders
Essential Wonders Talk To The Hand!

9,40 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
Leaders Essential Wonders Talk To The Hand! -käsinaamio pehmittää käsien ihoa ja kosteuttaa kynsiä ja kynsinauhoja. Hansikkaisiin imeytetty, kosteuttava ja hoitava seerumi sisältää muun muassa karitevoita, arganöljyä ja aloe veraa, jotka pehmittävät … Lue täältä lisää

On mukana kampanjassa:

Ihonhoito- ja aurinkotuotteet -15% kun ostat 50 eurolla
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

Leaders Essential Wonders Talk To The Hand!

Leaders Essential Wonders Talk To The Hand! -käsinaamio pehmittää käsien ihoa ja kosteuttaa kynsiä ja kynsinauhoja. Hansikkaisiin imeytetty, kosteuttava ja hoitava seerumi sisältää muun muassa karitevoita, arganöljyä ja aloe veraa, jotka pehmittävät käsiä pitkäkestoisesti. Käsinaamio on todellista hemmottelua karheille ja kuiville käsille.

  • Kosteuttava käsinaamio
  • Pehmittää ja ravitsee

Koko: 1 pari hansikkaita (16 ml)

Käyttö

Poista käsinaamio-hansikkaat pakkauksesta ja jaa ne kahtia merkitystä kohdasta. Laita kädet hansikkaisiin ja anna vaikuttaa 10-20 minuutin ajan. Poista hansikkaat ja hiero yli jäänyt seerumi käsiin.

Huom. Hansikkaat ovat kertakäyttöiset.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää