search

Leaders
Kalahari Melon Moisturizing Mask

7,80 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
Leaders Kalahari Melon Moisturizing Mask on kosteuttava ja ihoa vahvistava kangasnaamio. Kangasnaamion syväkosteuttava koostumus sisältää kalaharimelonin uutetta, joka tukee ihon omaa suojakerrosta. Kangasnaamio lukitsee kosteuden iholle ja ravitsee … Lue täältä lisää

On mukana kampanjassa:

Ihonhoito- ja aurinkotuotteet -15% kun ostat 50 eurolla
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

Leaders Kalahari Melon Moisturizing Mask

Leaders Kalahari Melon Moisturizing Mask on kosteuttava ja ihoa vahvistava kangasnaamio. Kangasnaamion syväkosteuttava koostumus sisältää kalaharimelonin uutetta, joka tukee ihon omaa suojakerrosta. Kangasnaamio lukitsee kosteuden iholle ja ravitsee ihoa pitkäkestoisesti. Runsaasti A- ja C-vitamiinia sisältävä kangasnaamio tasoittaa ihon sävyä ja helpottaa ihon kuivuutta hetkessä. Kookosbioselluloosasta valmistettu kangasnaamio kuuluu Leaders 7 Wonders -tuotelinjaan, joka hyödyntää tehokkaita kasviainesosia ympäri maailmaa.

  • Syväkosteuttava kangasnaamio
  • Kuivalle, pintakuivalle ja kosteusköyhälle iholle
  • Ei sisällä mineraaliöljyä, väriaineita tai parabeeneja

Koko: 26 ml (yksi naamio)

Käyttö

Avaa kangasnaamion pakkaus ja poista naamio pakkauksesta. Taittele kangasnaamio auki ja levitä se puhtaille kasvoille kasvoveden jälkeen. Anna kangasnaamion vaikuttaa 15-20 minuutin ajan. Poista naamio ja taputtele hellästi ylimääräinen neste kasvoille.

Huom. Kangasnaamio on kertakäyttöinen.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää