search

Leaders
Labotica Green Tea Skin Soft Mask

5,50 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
Leaders Labotica Green Tea Skin Soft Mask -kangasnaamio rauhoittaa ja tasapainottaa epäpuhdasta ihoa. Kangasnaamion seerumi auttaa palauttamaan iholle sen luonnollisen kosteuden ja öljyjen tasapainon taistelemalla liiallista talineritystä vastaan. Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

Leaders Labotica Green Tea Skin Soft Mask

Leaders Labotica Green Tea Skin Soft Mask -kangasnaamio rauhoittaa ja tasapainottaa epäpuhdasta ihoa. Kangasnaamion seerumi auttaa palauttamaan iholle sen luonnollisen kosteuden ja öljyjen tasapainon taistelemalla liiallista talineritystä vastaan.

Kangasnaamion sisältämä seerumi hyödyntää vihreää teetä, joka tunnetaan tehokkaana antioksidanttina. Vihreä tee auttaa yhdessä kamomillan kanssa tuomaan avun epäpuhtaan ihon tulehduksille sekä rauhoittamaan ärtynyttä ja punoittavaa ihoa. Samalla se auttaa torjumaan vapaita radikaaleja.

Kangasnaamion kangas on valmistettu luonnonmukaisesta ja laadukkaasta puuvillakuidusta, joka kykenee sitomaan painoonsa nähden 13 kertaisen määrän hoitavaa seerumia.

  • Kangasnaamio epäpuhtaalle iholle
  • Tasapainottaa ihoa
  • Rauhoittaa ärtynyttä ihoa
  • Kangas biohajoavaa puuvillaa

Koko: 1 kpl (20 ml)

Käyttö

Aseta kangasnaamio puhdistetuille kasvoille ja anna sen vaikuttaa 10-20 minuuttia. Poista kangasnaamio kasvoilta ja painele loput seerumista hellästi iholle.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

Leaders Labotica Green Tea Skin Soft Mask

Keskimääräinen arvosana (3.0): 3/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää