search

Leaders
Labotica Rice Skin Soft Mask

5,50 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
Leaders Labotica Rice Skin Soft Mask -kangasnaamio heleyttää ja kirkastaa ihoa sekä auttaa tasoittamaan sen sävyä. Kangasnaamio seerumi sisältää fermentoitua riisiuutta, joka auttaa taistelemaan pigmenttiläiskiä vastaan ja tukemaan ihosolujen uudistu… Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

Leaders Labotica Rice Skin Soft Mask

Leaders Labotica Rice Skin Soft Mask -kangasnaamio heleyttää ja kirkastaa ihoa sekä auttaa tasoittamaan sen sävyä. Kangasnaamio seerumi sisältää fermentoitua riisiuutta, joka auttaa taistelemaan pigmenttiläiskiä vastaan ja tukemaan ihosolujen uudistumista kuorimalla ihoa hellästi.

Kangasnaamio sopii erityisesti samealta ja väsyneeltä näyttävälle iholle sekä hoitamaan pigmenttiläiskiä. Kangasnaamion kangas on valmistettu luonnonmukaisesta ja laadukkaasta puuvillakuidusta, joka kykenee sitomaan painoonsa nähden 13 kertaisen määrän hoitavaa seerumia.

  • Kirkastava kangasnaamio
  • Tasoittaa ihon sävyä
  • Häivyttää pigmenttiläiskiä
  • Kangas on biohajoavaa puuvillaa

Koko: 1 kpl (20 ml)

Käyttö

Aseta kangasnaamio puhdistetuille kasvoille ja anna sen vaikuttaa 10-20 minuuttia. Poista kangasnaamio kasvoilta ja painele loput seerumista hellästi iholle.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää