search

Leaders
Wrinkle-Tox Skin Clinic Mask

6 €7,40 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
Leaders Wrinkle-Tox Skin Clinic Mask on ihoa kohottava ja täytelöittävä kangasnaamio, joka sopii etenkin ikääntyvälle iholle ja ikääntymisen ensimmäisiin merkkeihin. Kangasnaamion sisältämä adenosiini auttaa ihoa ennaltaehkäisemään ryppyjen syntyä ja… Lue täältä lisää

On mukana kampanjassa:

Ihonhoito- ja aurinkotuotteet -15% kun ostat 50 eurolla
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

Leaders Wrinkle-Tox Skin Clinic Mask

Leaders Wrinkle-Tox Skin Clinic Mask on ihoa kohottava ja täytelöittävä kangasnaamio, joka sopii etenkin ikääntyvälle iholle ja ikääntymisen ensimmäisiin merkkeihin. Kangasnaamion sisältämä adenosiini auttaa ihoa ennaltaehkäisemään ryppyjen syntyä ja tehostamaan kollageenintuotantoa. Kangasnaamio auttaa häivyttämään ihon juonteita näkyvistä raviten samalla ihoa intensiivisesti.

  • Kangasnaamio ikääntyvälle iholle tai ikääntymisen ensimmäisiin merkkeihin
  • Kohottava ja täytelöittävä vaikutus

Koko: 1 kpl (25 ml)

Käyttö

Levitä kangasnaamio puhtaille ja kuiville kasvoille. Anna kangasnaamion vaikuttaa 15-20 minuutin ajan. Poista naamio ja hiero ylimääräinen seerumi ihoon.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää