search

Lee Stafford
Dry Shampoo Dark

10,80 €
Valitse tuote
  • 200 ml

10,80 €
Kerro ystävälle
Lee Stafford Dry Shampoo Dark -kuivashampoon avulla voit pitkittää hiustesi pesuväliä ja saada ne näyttämään puhtailta pidempään. Kuivashampoo imee itseensä hiuspohjan öljyjä, jotka voivat saada hiukset näyttämään likaisilta ja rasvaisilta. Tuote rai… Lue täältä lisää

Lee Stafford Dry Shampoo Dark

Lee Stafford Dry Shampoo Dark -kuivashampoon avulla voit pitkittää hiustesi pesuväliä ja saada ne näyttämään puhtailta pidempään. Kuivashampoo imee itseensä hiuspohjan öljyjä, jotka voivat saada hiukset näyttämään likaisilta ja rasvaisilta. Tuote raikastaa ja elvyttää hetkessä hetkessä - varsinainen kiireisten aamujen pelastaja, siis! Tummasävyinen suihke häivyttyy tummiin hiuksiin helposti eikä jätä jälkeensä puuterisen vaaleaa lopputulosta.

  • Tummille hiuksille

Koko: 150 ml

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

Lee Stafford Dry Shampoo Dark

Keskimääräinen arvosana (4.5): 4,5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää