search

Lee Stafford
Hair Growth Treatment Mask

9,40 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
Lee Stafford Hair Growth Treatment Mask -hiusnaamio auttaa hiuksia kasvamaan maksimipituuteensa. Hiustenkasvua tukeva hoitonaamio hyödyntää PRO-GROWTH™ -yhdistettä, joka ravitsee hiusnystyjä ja hoitaa hiuspohjaa tarjoten ihanteellisen pohjan t… Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

Lee Stafford Hair Growth Treatment Mask

Lee Stafford Hair Growth Treatment Mask -hiusnaamio auttaa hiuksia kasvamaan maksimipituuteensa. Hiustenkasvua tukeva hoitonaamio hyödyntää PRO-GROWTH™ -yhdistettä, joka ravitsee hiusnystyjä ja hoitaa hiuspohjaa tarjoten ihanteellisen pohjan terveelle hiustenkasvulle. Hiuspohjaa kosteuttava naamio tekee hiuksista vahvemman tuntuiset samalla kun se stimuloi hiusten luonnollista kasvua tehostamalla hiuspohjan verenkiertoa.

Koko: 200 ml

Käyttö

Pese hiukset Lee Stafford Hair Growth Shampoolla. Levitä pestyjen hiusten pituuksiin ja hiuspohjaan hoitonaamiota. Anna sen vaikuttaa 5 minuuttia ja huuhtele hiukset. Viimeistele hiukset käyttämällä Lee Stafford Hair Growth Conditioner -hoitoainetta. Käytä hiusnaamiota jokaisen pesukerran yhteydessä kunnes hiusten kunto on vahvistunut. Käytä naamiota sen jälkeen kerran viikossa ylläpitääksesi hiusten kuntoa.

Käytä hiusnaamiota yhdessä muiden Lee Stafford Hair Growth -tuotteiden kanssa saadaksesi parhaan hoitotuloksen.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

JAA SUOSIKKISI
Lataa kuvasi ja inspiroi muita #elevenbeauty
SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää myös näistä tuotteista
Arvostele tuote

Lee Stafford Hair Growth Treatment Mask

Keskimääräinen arvosana (4.5): 4,5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suurin suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50EUR tilauksille
  • Tilaukset lähetetään arkisin vuorokaudessa
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää
  • Osta nyt, maksa helmikuussa