search

Lee Stafford
Original Heat Protection Shine Mist

9 €
Valitse tuote
  • 200 ml

9 €
Kerro ystävälle
Lee Stafford Poker Straight Flat Iron Protection Shine Mist -suojasuihke suojelee hiuksiasi suoristusraudan aiheuttamilta vauroilta ja auttaa saavuttamaan silkkisen sileät ja suorat hiukset. Vihreän teen antioksidantit suojaavat hiuksia ympäristön va… Lue täältä lisää

Lee Stafford Poker Straight Flat Iron Protection Shine Mist

Lee Stafford Poker Straight Flat Iron Protection Shine Mist -suojasuihke suojelee hiuksiasi suoristusraudan aiheuttamilta vauroilta ja auttaa saavuttamaan silkkisen sileät ja suorat hiukset. Vihreän teen antioksidantit suojaavat hiuksia ympäristön vaikutuksilta vähentäen UV-säteilyn ja muotoilun aiheuttamien vapaiden radikaalien muodostumista. Hyväntuoksuinen suihke vähentää myös hiusten sähköisyyttä ja tuo kampaukseen kaunista kiiltoa.

Saatavilla myös kätevä matkakoko!

Käyttö

Suihkuta tuotetta pyyhekuiviin hiuksiin ennen föönaamista. Kun hiukset ovat kuivat, suihkuta tuotetta uudelleen osio kerrallaan ennen hiusten suoristamista.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

Lee Stafford Original Heat Protection Shine Mist

Keskimääräinen arvosana (3.5): 3,5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
2/5Karmea tuoksu
2017-08-09 kirjoittanut: Virve V
Tuoksut ovat toki ihan makuasioita, mutta tämä tuoksui TODELLA voimakkaasti, vaikken mikään herkkänenäinen ole. Tuoksu oli aika maskuliininen ja tunkkainen, ei todellakaan mikään hyväntuoksuinen tuote. Elin toivossa, että tuoksu olisi haihtunut päivän mittaan, mutta vielä illallakin hiukset lemusivat. Ainoa plussa edullinen hinta sekä se, että antaa myös jonkun verran kiiltoa.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää