Lernberger Stafsing
Shampoo For Coloured Hair

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
26,95 €
26,95 €
Variantti : Shampoo 250 ml
Katso myös
Lernberger Stafsing
300 ml
Tuotetiedot

Lernberger Stafsing Shampoo for Colored Hair auttaa pidentämään hiusvärisi kestoa kosteuttaen ja vahvistan samalla hiuksia. Shampoon sisältämät rypäleensiemenöljy ja auringonkukkaöljy suojaavat hiustasi lämmön aiheuttamilta vaurioilta sekä UV-säteilyltä ja parantavat hiusvärisi kestoa. Keratiini ja silkkiproteiinit vahvistavat hiuksia ja jättävät hiukset säihkyvän kiiltäviksi! Herkullinen tuoksu yhdistää bergamotin, päärynän, omenan ja vaniljan aromit.

  • Parabeeniton

  • Sulfaatiton

  • UV-suoja

  • Sopii värjätyille ja kemikaalisesti käsitellyille hiuksille

Koko: 250 ml

Tuotenumero: 22436
Käyttö

Levitä kosteisiin hiuksiin ja vaahdota. Huuhtele huolellisesti. Toista tarpeen mukaan. Parhaan vaikutuksen saadaksesi käytä shampoon jälkeen Lernberger Stafsing Conditioner for Colored Hair -hoitoainetta.

Ainesosat

Aqua (Water),Glycerin,Potassium Sorbate,Butylene Glycol,Parfum (Fragrance),Phenoxyethanol,Propylene Glycol,Tocopherol,PEG-7 Glyceryl Cocoate,Benzoic Acid,Alcohol Denat.,Hydroxycitronellal,Limonene,Sodium Benzoate,Cocamidopropyl Betaine,PEG-40 Hydrogenated Castor Oil,Sodium Chloride,Glycol Distearate,Laureth-4,Sorbic Acid,Biosaccharide Gum-1,Panthenol,Diazolidinyl Urea,Acrylates Copolymer,Cocamide MEA,Iodopropynyl Butylcarbamate,Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract,Coco-Glucoside,Hydrolyzed Silk,Hydrolyzed Keratin,Disodium Laureth Sulfosuccinate,Keratin,Acer Saccharum (Sugar maple) Extract(1),Cocodimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Wheat Protein,Vitis Vinifera (Grape ) Seed Extract,Vaccinium Myrtillus (Bilberry) Extract(1),Lycium Barbarum (Goji) Fruit Extract(1),Euterpe Oleracea (Acai) Fruit Extract(1),Saccharum Officinarum (Sugar Cane) Extract(1),Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract(1),Citrus Medica Limonum (Lemon) Fruit Extract(1),Aframomum Melegueta (African Pepper) Seed Extract(1),Sodium Laureth-5 Carboxylate,Laureth-16,Polyquaternium-52,Polyquaternium-53

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

(1) LS Supercomplex.

Katso lisää vastaavia kuin Shampoo For Coloured Hair

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.