search

L'Oréal Paris
Infallible Sculpt Palette

7,40 €17 €
Valitse tuote
  • Medium Dark

  • Keskitumma
7,40 €
17 €
Kerro ystävälle
Sudi varjostukset ja korostukset paikoilleen helposti! L'Oréal Paris Infallible Sculpt Palett -muotoilupaletti sopii kaikille. Tummempi sävy sopii muotoilemaan kasvoja poskipäiden alta, leukalinjasta ja kasvojen sivuilta. Vaalea, hohtava sävy taas ko… Lue täältä lisää

L'Oréal Paris Infallible Sculpt Palette

Sudi varjostukset ja korostukset paikoilleen helposti! L'Oréal Paris Infallible Sculpt Palett -muotoilupaletti sopii kaikille. Tummempi sävy sopii muotoilemaan kasvoja poskipäiden alta, leukalinjasta ja kasvojen sivuilta. Vaalea, hohtava sävy taas korostaa kauniisti kasvojen korkeimpia kohtia kuten poskipäitä, nenänvartta, ohimoita ja amorinkaarta. Voidemaisesta puuteriseksi muuttuva koostumus on helppo häivyttää ja pysyy täydellisesti koko päivän!

Koko: 10 g

#selfiready

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

L'Oréal Paris Infallible Sculpt Palette

Keskimääräinen arvosana (1.0): 1/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
1/5Hirveä tuote
2017-04-11 kirjoittanut: Kukka
Tämä oli todella suttuinen ja teki epätasaisen, mudan näköisen tahran poskelle. Tuote ei halua levittyä tasaisesti enkä saa sitä parhaimmillakaan meikkisiveltimilläni häivytettyä nätisti. Joko väri jää epätasaiseksi läntiksi kasvoille tai se häviää täysin olemattomiin eikä sen jälkeen ole myöskään meikkivoidetta jäljellä. Varjostussävy on myös liian punertava nenän kaventamista varten. Korostusvärikään ei tahdo levittyä nätisti, vaan jättää valkoisen epätasaisen läntin kasvoille.
Suositeltu kenelle: En kenellekkään.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää