search

L'Oréal Paris
Paradise Extatic Mascara

14 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
Intensiivistä volyymia ja upeaa pituutta ripsille antava L'Oréal Paris Paradise Extatic Mascara hyödyntää pehmeää harjaa, joka levittää ripsivärin silkkisen koostumuksen ripsiin ilman paakkuja. Ripsiväri jättää ripset pehmeän tuntuisiksi ja paakuttom… Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

L'Oréal Paris Paradise Extatic Mascara

Intensiivistä volyymia ja upeaa pituutta ripsille antava L'Oréal Paris Paradise Extatic Mascara hyödyntää pehmeää harjaa, joka levittää ripsivärin silkkisen koostumuksen ripsiin ilman paakkuja. Ripsiväri jättää ripset pehmeän tuntuisiksi ja paakuttomiksi samalla kun ne saavat runsasta tuuheutta. Ripsiväri sisältää ravitsevasta vaikutuksestaan tunnettua risiiniöljyä.

  • Väri: Musta
  • Ei varise, tahraa tai paakkuunnu
  • Tuuheuttaa ja pidentää ripsiä
SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

L'Oréal Paris Paradise Extatic Mascara

Keskimääräinen arvosana (3.5): 3,5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
1/5Pettymys
2017-11-13 kirjoittanut: SJ (ikä: 25-34)
Hirmuiset odotukset oli, mutta todellisuus oli jotain aivan muuta. Paakkuja paakkuja jää ripsiin PALJON, vaikka yrittää millä tekniikalla laittaa. Varisee pitkin poskia päivän mittaan. Muuten olisi ihan ok. Voi toimia erityypin ripsillä, itsellä paksuhkot ja normi pitkät ripset.
Suositeltu kenelle: Ehkä ohut ripsiselle.
1 / 1 käyttäjää koki tämän tuotearvostelun hyödylliseksi.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Hyvä!
2018-05-04 kirjoittanut: Henna (ikä: 25-34)
Tykkään todella paljon. Ensimmäinen ripsari millä on saanut siististi laitettua alaripset. Harja on todella kiva, helppo levittää. Tykkään todella paljon, kaiken hehkutuksen arvoinen.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Uusi suosikkisi!
2017-09-15 kirjoittanut: L
Ehkä paras ripsiväri, mitä olen koskaan käyttänyt! Tuloksena äärimmäisen tuuheat irtoripsimäiset ripset. Itselläni on pitkät ripset entuudestaan mutta tämä ripsiväri saa niistä melkein epäluonnollisen massiiviset. Ei leviä eikä valu päivän aikana.

Ainoa miinus on se, että tuote kuivuu melko nopeasti, nopeammin kuin esim. kestosuosikkini Lancomen Hypnose Drama, jolla saa myös näyttävät ripset. Hintansa puolesta vie kyllä voiton!
Suositeltu kenelle: Niille, jotka eivät halua käyttää irtoripsiä tai pidennyksiä mutta haaveilevat näyttävistä ripsistä!
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Edullisen kategorian kärkijoukkoa
2019-02-22 kirjoittanut: Elli A
Edullisten ripsivärien parhaimmistoa, tekee näyttävää jälkeä pienellä vaivalla. Nappivalinta arkikäyttöön pitkille ripsille.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Antaa tuuheutta
Tässä ripsivärissä on ihanan voidemainen ja omaan makuuni sopivan kuivahko koostumus, minkä ansiosta sitä on helppoa kerrostaa hentoihin ripsiini. Ripsistä tulee tämän kanssa runsaat ja näyttävät, mutta silti pehmeät. Ripsiväri on hieman saman tyylinen kuin Too Faced Better Than Sex, mutta jää silti omissa ripsissäni sille kakkoseksi, sillä tämä Lorealin ripsiväri ei erottele ripsiäni ihan yhtä tarkasti. Jos haussa on pidentävä ja erotteleva ripsiväri ja tykkää löysistä koostumuksista, ei tämä varmastikaan sovi, mutta omille hennoille ja pitkille ripsilleni tämä on loistava.
Suositeltu kenelle: Hennoille, volyymia kaipaaville ripsille
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
3/5Tuuheuttava perusripsari
2019-04-07 kirjoittanut: Saara H (ikä: 25-34)
Hypetyksen jälkeen odotin enemmän. Ei erottele niin hyvin kuin toivoin, joko harjan mallin takia tai koska massa on niin paksua. Mukavan voidemainen koostumus, jolla saa hyvin tuuheutta, pituutta ei kummemmin lisää/korosta. Kuivuu todella nopeasti tuubiinsa ja kökkööntyy ripsiin sitä mukaa kun kuivuu.
Suositeltu kenelle: Pitkäripsiselle joka kaipaa tuuheuttta
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
3/5Ihan ok, mutta vaihdan
2018-07-12 kirjoittanut: Emma K (ikä: 25-34)
Ripsistä saa ihan nätit eikä varise päivän aikana. Miinusta kevyestä paakkuuntumisesta ja todella sotkevasta harjasta.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
1/5Iso pettymys
2019-01-16 kirjoittanut: Susanna L (ikä: 35-44)
Käytin kyseistä ripsiväriä neljän päivän ajan, jonka jälkeen heitin sen pois. Harja todella kömpelö, paakkuuntuu, sottaa ja lopuksi päivän mittaan varisee. Ei mitään hyvää sanottavaa. Pitäydyn kestosuosikissani Sensain 38 c volumising mascarassa..
Suositeltu kenelle: en kenelleekkään
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
1/5Pettymys
2017-09-28 kirjoittanut: Virve V (ikä: 25-34)
Kaiken sen hypetyksen jälkeen tämä tuote oli kyllä suunnaton pettymys. Paakkuintui ripsiin heti kättelyssä, joutuu työstämään ripsiharjalla aika paljon. Tuo kyllä pituutta ripsiin, mutta ei erottele niitä vaan läträäntyy sotkuun, harja on todella huono ja siihen tarttuu aivan liian paljon tavaraa kerralla. Ei jatkoon minulle ainakaan.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää