search

Lumene
Beauty Base Matifying & Pore Minimizing Primer

Kerro ystävälle
Pohjustaa ihon mattapintaiseksi ja muodostaa meikille tasaisen pohjan. Saa ihohuokoset näyttämään pienemmiltä ja auttaa ihoa pysymään mattapintaisena koko päivän. Täydellinen tuote rasvoittuvalle ja sekaiholle! Lue täältä lisää

Lumene Beauty Base Matifying & Pore Minimizing Primer

Pohjustaa ihon mattapintaiseksi ja muodostaa meikille tasaisen pohjan. Saa ihohuokoset näyttämään pienemmiltä ja auttaa ihoa pysymään mattapintaisena koko päivän. Täydellinen tuote rasvoittuvalle ja sekaiholle!

Koko: 20 ml

Käyttö

Levitä tuotetta tarvittaville alueille kosteusvoiteen päälle kiinnittäen erityistä huomiota T-alueeseen. Levitä sitten iholle meikkivoide tai meikkipuuteri tavalliseen tapaan.

Matta Pohjustusvoidetta voi käyttää kasvoille myös yksinään antamaan huoliteltua ilmettä, vaikkei käyttäisi muuta meikkiä. Levitetään ensisijaisesti kasvojen T-alueelle.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

JAA SUOSIKKISI
Lataa kuvasi ja inspiroi muita #elevenbeauty
SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää myös näistä tuotteista
Arvostele tuote

Lumene Beauty Base Matifying & Pore Minimizing Primer

Keskimääräinen arvosana (2.5): 2,5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
2/5Turha tuote
2017-09-19 kirjoittanut: Ammi
Jättää samettisen tuntuisen pinnan, mutta ei auttanut pitämään meikkipohjaa aloillaan.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi