search

Lumene
Invisible Illumination Instant Glow Hehkupisarat

28,90 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
Lumene Invisible Illumination Instant Glow Hehkupisarat tuovat kasvoille lämmintä auringon hehkua. Helppokäyttöisellä nestemäisellä aurinkopuuterilla on mahdollista myös muotoilla kasvoja kevyesti. Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

Lumene Invisible Illumination Instant Glow Hehkupisarat

Lumene Invisible Illumination Instant Glow Hehkupisarat tuovat kasvoille lämmintä auringon hehkua. Helppokäyttöisellä nestemäisellä aurinkopuuterilla on mahdollista myös muotoilla kasvoja kevyesti. Arktinen lähdevesi, antioksidanttipitoinen lakka, elinvoimaisuutta antavat peptidit ja heleyttävät pigmentit muodostavat ihoa kirkastavan ja kosteuttavan tuotteen, joka on ainutlaatuinen yhdistelmä heleyttä, sävyä ja ihonhoitoa.

Koko: 15 ml

Käyttö

Ravista pulloa hyvin ennen tuotteen käyttöä. Ota muutama pisara tuotetta kämmenelle ja levitä se taputellen esimerkiksi hiusrajaan, poskipäiden alle ja nenän sivuille muotoillaksesi kasvoja. Hehkupisaroita voidaan käyttää sellaisenaan tai Lumene Invisible Illumination Instant Glow Sävyseerumiin sekoitettuna.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

Lumene Invisible Illumination Instant Glow Hehkupisarat

Keskimääräinen arvosana (5.0): 5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää