search

Lumene
Invisible Illumination Nordic Light Instant Illuminizer

29,70 €
Valitse tuote
  • Rosy Dawn

29,70 €
  • Shimmering Dusk

29,70 €
Kerro ystävälle
Lumene Invisible Illumination Nordic Light Valopisarat tuovat kasvojen iholle kaunista hehkua. Kevyitä pisaroita voidaan käyttää sellaisenaan tai sekoittaa Lumene Invisible Illumination Instant Glow Sävyseerumiin. Arktinen lähdevesi, antioksidanttipi… Lue täältä lisää

On mukana kampanjassa:

15% off all makeup

Lumene Invisible Illumination Nordic Light Instant Illuminizer

Lumene Invisible Illumination Nordic Light Valopisarat tuovat kasvojen iholle kaunista hehkua. Kevyitä pisaroita voidaan käyttää sellaisenaan tai sekoittaa Lumene Invisible Illumination Instant Glow Sävyseerumiin. Arktinen lähdevesi, antioksidanttipitoinen lakka, elinvoimaisuutta antavat peptidit ja heleyttävät pigmentit muodostavat ihoa kirkastavan ja kosteuttavan tuotteen, joka on ainutlaatuinen yhdistelmä heleyttä, sävyä ja ihonhoitoa.

  • Rosy Dawn: Luonnollisen pehmeä, roosaan taittava hohde
  • Shimmering Dusk: Valkoinen korostussävy voimakkaampaan korostusefektiin

Koko: 15 ml

Käyttö

Ravista pulloa hyvin ennen tuotteen käyttöä. Ota muutama pisara tuotetta kämmenelle ja taputtele se sormin tai meikkisienellä/-siveltimellä esimerkiksi poskipäille ja kulmaluulle. Tuotetta voidaan myös sekoittaa meikki- tai kosteusvoiteeseen tuomaan hehkua koko kasvoille.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

Lumene Invisible Illumination Nordic Light Instant Illuminizer

Keskimääräinen arvosana (5.0): 5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
5/5Ihanan kevyttä hehkua
2017-08-11 kirjoittanut: Elisa R (ikä: 15-24)
Tällä ihanan kevyellä ja kosteuttavalla tuotteella saa luotua helposti luonnollista hehkua niin poskipäille, kulmaluulle kuin amorinkaarellekin. Käytän joko sellaisenaan meikkivoiteen päällä tai sekoitan keventämään ja heleyttämään paksumpaa meikkivoidetta (kuten Lumenen CC tai Blur meikkivoidetta). Levitys sujuu hyvin sormin, mutta olen käyttänyt myös kosteaa meikkisientä poskipäille laittaessa.
Suositeltu kenelle: Luonnollista hehkua hakeville/Kaikille.
1 / 1 käyttäjää koki tämän tuotearvostelun hyödylliseksi.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Paras higlighter
2018-09-07 kirjoittanut: HK
Hinta on totutuksi Lumeneksi korkea, mutta sen unohtaa helposti tuotteen ollessa näin loistava. Haen korostustuotteelta lähinnä hillittyä, luonnollista hehkua, ja kylmäsävyisen vaalealle iholleni "Rosy Dawn" on tähän täydellinen valinta, vaikka tuotteen väri juuri pullosta tulleena näyttää melkein poskipunamaisen roosalta. Koostumus on todella nestemäinen ja tuote on pakattu toisinaan turhauttavaan pipettipulloon, mutta kumpikaan ei haittaa tuotteen ollessa näin hyvä.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5luonnollista hehkua ja valoa kasvoille
2018-04-29 kirjoittanut: Katariina F (ikä: 25-34)
Rosy dawn tuo uskomatonta mutta luonnollista hehkua kasvoille, sävy on kuitenkin selkeästi vaaleanpunainen joten toimii samalla kevyen kuulaana poskipunana. Turhan vesimäinen koostumus, tuoksu on erikoinen mutta melko mieto, ei ehkä hajusteherkälle.
Suositeltu kenelle: vaihtoehto valokynälle tai hehkupuuterille
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Mainio tuote!
2018-03-28 kirjoittanut: Eva
Vaaleampi shimmerin dusk toimii hyvänä korostustuotteena. Pienellä määrällä saa hitusen raikkautta ja enemmän levitettynä hohtaa kyllä upeasti. Voi suositella!
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Todella kaunis
2018-01-30 kirjoittanut: Anna H
Minulla on vaaleampi sävy Shimmering Dusk, kerrankin tarpeeksi vaalea sävy kalkkilaivan kapteenin korostustuotteeksi. Laitan tätä usein tipan myös mattaisemman meikkivoiteen sekaan tuomaan heleyttä meikkipohjaan, toimii siihenkin todella hyvin ja tekee tosi luonnollisen lookin. Tällä sävyllä saa myös tehtyä sokaisevan kirkkaat korostukset halutessaan, mutta kevyemmällä kädellä myös ihan arkimeikinkin. Toimii myös puuterimaisten tuotteiden päällä kun levittää varovasti.
Suositeltu kenelle: Kaikille
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Kosteuttavaa, kevyttä hehkua
2017-11-28 kirjoittanut: Meeri S (ikä: 25-34)
Aloittelijan kannattaa valita sävy Rosy Dawn. Ostin myöhemmin juhla/iltakäyttöön Shimmering Duskin. Tuote on erittäin riittoisa ja mielestäni helpoin levittää sormin. Tuote on arkenakin lempparini ja kulkee matkoillakin mukana. Tulee ihanan ylellinen olo kun viimeistelee meikin tällä!
Suositeltu kenelle: Kaikille hohtoa hakeville
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Kuulasta hohtoa
2017-04-07 kirjoittanut: Elisa S (ikä: 25-34, liiallisuuksia.fi)
Rosy Dawn on ilahduttavan kuulas korostustuote, joka on helppo taputella poskipäille, nenän varteen ja kulmaluulle sormin. Hohto on todella hienojakoinen eikä yhtään "in your face". Peittävään meikkivoiteeseen sekoitettuna hohtotuote tuo iholle kauniin, lähes huomaamattoman hehkun. Tykkään sekoittaa Illumination-tippoja etenkin Lumenen Blur-meikkivoiteeseen tuodakseni meikkipohjaan hieman keveyttä.
Suositeltu kenelle: Luonnollista, ihoon sulautuvaa hehkua etsivälle
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
3/5Vähän työläs, mutta muuten ok
2017-10-30 kirjoittanut: Heidi E
En oikein ihastunut tähän. Neste on vähän työlästä käyttää verrattuna tavalliseen korostuspuuteriin,
eikä lopputulos ole aina paras mahdollinen. Tuotteen myös toisinaan hiukan tuntee poskipäillään, mikä ei ole kovin miellyttävää.
Suositeltu kenelle: nestemäisten tuotteiden ystävälle
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää