search

Lumene
Nordic Chic Cover Stick

9,80 €
Valitse tuote
  • 1 Light Beige

9,80 €
  • 2 Natural Beige

9,80 €
  • 3 Dark Beige

9,80 €
Kerro ystävälle
Lumene Nordic Chic Cover Stick -peitepuikko auttaa luomaan virheettömältä näyttävän ihon hetkessä. Helppokäyttöinen peitepuikko sopii täydellisesti peittämään näppyjä ja muita pieniä ihovirheitä. Peitepuikon hienojakoisten väripigmenttien ansiosta tu… Lue täältä lisää

Lumene Nordic Chic Cover Stick

Lumene Nordic Chic Cover Stick -peitepuikko auttaa luomaan virheettömältä näyttävän ihon hetkessä. Helppokäyttöinen peitepuikko sopii täydellisesti peittämään näppyjä ja muita pieniä ihovirheitä. Peitepuikon hienojakoisten väripigmenttien ansiosta tuotteen koostumus tuntuu iholla ohuelta, mutta lopputulos on silti tarpeeksi peittävä. Peitepuikko sopii käytettäväksi sekä yksinään että yhdessä meikkivoiteen kanssa peittävämmän lopputuloksen luomiseksi.

Koko: 4 g

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

Lumene Nordic Chic Cover Stick

Keskimääräinen arvosana (4.0): 4/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää