search

Lumene
Nordic Chic Sheer Finish Loose Powder

13 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
Lumene Nordic Chic Sheer Finish Loose Powder -irtopuuterin erittäin pehmeä koostumus saa meikkipohjan kestämään läpi päivän. Hienojakoinen irtopuuteri auttaa häivyttämään ihon virheitä ja kasvojen hentoja juonteita. Samalla sen talia imevät partikkel… Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

Lumene Nordic Chic Sheer Finish Loose Powder

Lumene Nordic Chic Sheer Finish Loose Powder -irtopuuterin erittäin pehmeä koostumus saa meikkipohjan kestämään läpi päivän. Hienojakoinen irtopuuteri auttaa häivyttämään ihon virheitä ja kasvojen hentoja juonteita. Samalla sen talia imevät partikkelit auttavat pitämään ihon kiillottomana. Puuterin läpikuultava sävy on iholla huomaamaton.

  • Kiinnittää meikin
  • Auttaa pitämään ihon kiillottomana

Koko: 8 g

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

Lumene Nordic Chic Sheer Finish Loose Powder

Keskimääräinen arvosana (4.5): 4,5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
5/5Mainio
2018-06-14 kirjoittanut: Milla
Hyvä puuteri päivittäiseen käyttöön. Kaunis lopputulos. Erittäin hyvä hinta-laatu suhde.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Arkipuuteri
2018-05-14 kirjoittanut: Tiia A (ikä: 25-34)
Kevyt ja sopivan "väritön" puuteri. Kauniin lopputuloksen saa puuterisiveltimellä. Tykkään kovasti ja käytän päivittäin. Puuteri pölisee kovasti ilmassa ja vaatteille, mutta onneksi myös lähtee ihan vaatetta ravistamalla, eikä jätä mitään meikkijälkiä mustiinkaan vaatteisiin.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Luottopuuteri
2019-03-06 kirjoittanut: HK
Hennosti sävytetty/läpikuultava puuteri, joka mukautuu ainakin omaan kalmankalpeaan ihooni hyvin. Markkinoilla voi olla hienojakoisempiakin puutereita, mutta tämä ei silti jätä ihoa tunkkaisen näköiseksi helposti. Hinta Elevenillä on kilpailukykyinen, enkä oikeastaan näe syytä maksaa enemmän irtopuuterista.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Hyvä peruspuuteri
2018-05-13 kirjoittanut: Pia (ikä: 35-44)
Erinomainen puuteri päivittäiseen käyttöön. Puuterin levittäminen tasaisesti onnistuu paremmin puuterisiveltimellä kuin tuotteen mukana tulevalla puuterivipalla.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Hyvä viimeistelypuuteri
2017-12-07 kirjoittanut: Minna L (ikä: 25-34)
Perushyvä puuteri meikin viimeistelyyn. Olisin kuitenkin toivonut ehkä vielä hieman hienojakoisempaa koostumusta.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Pitää kiillon poissa
2017-11-28 kirjoittanut: Henna
Oma ihoni rasvoittuu aika herkästi päivän aikana, ja tämä puuteri on pystynyt pitämään kiillon kurissa. Mukavan kevyt koostumus myös. Miinusta vain tosiaan tuosta pöydille ja vaatteille pölyämisestä.
Suositeltu kenelle: Rasvoittuvalle iholle, erittäin vaalea ihoisille
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Kelpo peruspuuteri
2017-08-02 kirjoittanut: Virve V
Toimiva tuote ainakin omalle iholleni, joka on taipuvainen päivän mittaan kiiltelemään. Puuteria saa helposti tarpeeksi ohuen kerroksen, ei mene niin tönkön näköiseksi iho. Ainoa miinus, että pölisee kyllä naaman lisäksi paidalle, housuille, pöydälle --> tuote ei ole kovin riittoisa. Mutta siltikin oma luottopuuterini jo pitkään. Tarpeeksi vaalea sävy myös omalle (erittäin vaalealle) iholle.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
3/5Korosti ihon tekstuuria
2018-01-10 kirjoittanut: Anna H
Puuterin sävy sopi hyvin iholleni sekä kalkkilaivan kapteenina että ruskettuneena. Kiinnittää meikin aivan hyvin ja siitä saa kivasti ohuen kerroksen. Jostain syystä tämä kuitenkin tuntui korostavan ihoni tekstuuria, ehkä ei ole tarpeeksi hienojakoista? Muiden saman tyyppisten puuterien kanssa minulla ei ole ollut tätä ongelmaa. Kerääntyi varsinkin nenänpielien ihohuokosten reunoille, tämän kanssa oli pakko käyttää raskaampaa primeria kuin tavallisesti arkimeikissä käyttäisin. Myös tuo muiden mainitsema pöllyäminen oli ärsyttävä ongelma.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää