search

Lumene
Nordic Chic Under Eye Concealer

13,80 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
Lumene Nordic Chic Under Eye Concealer -peiteaine on kehitetty häivyttämään silmänalusten tummuutta ja tekemään silmänalusten ihosta kirkkaamman ja virkeämmän näköinen. Peiteaineessa on aprikoosiin taittava sävy, joka auttaa neutralisoimaan silmänalu… Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

Lumene Nordic Chic Under Eye Concealer

Lumene Nordic Chic Under Eye Concealer -peiteaine on kehitetty häivyttämään silmänalusten tummuutta ja tekemään silmänalusten ihosta kirkkaamman ja virkeämmän näköinen. Peiteaineessa on aprikoosiin taittava sävy, joka auttaa neutralisoimaan silmänalusien sinertävyyttä. Peiteaine sisältää puhdasta pohjoisen luonnon lähdevettä ja lakan siemenöljyä, jotka kosteuttavat ihoa välittömästi auttaen häivyttämään siltä hentoja juonteita.

  • Yksi sävy
  • Peittää tummia silmänalusia
  • Kosteuttaa ihoa

Koko: 5 ml

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

Lumene Nordic Chic Under Eye Concealer

Keskimääräinen arvosana (3.5): 3,5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
5/5Hyvä luottotuote
2019-05-11 kirjoittanut: Emma
Loistava väsyttävään arkeen peittämään vähäunisten öiden jäljet kasvoilta. Peiteaine peittää sinertävät silmänaluset tehokkaasti, eikä keräänny ikävästi juonteisiin. Helppo levittää niin sormilla kuin beauty blenderilläkin. Erittäin riittoisaa tavaraa, sillä aivan pienikin määrä riittää, vaikka olisikin tummemmat silmänaluset kyseessä. Luottotuote, joka hoitaa hommansa!
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Tummat silmänaluset piiloon helposti.
2018-10-25 kirjoittanut: Katja L (ikä: 45-54, www.lily.fi/blogit/helloyoure-beautiful)
Peiteaineen koostumus sopii hyvin silmienalusten tummuuden peittämiseen. Aine ei keräänny juonteisiin eikä ryppyihin.Tuote on helppo levittää ja häivyttää, pienestä tuubin suusta ei tule liikaa ainetta, joten sitä helppo annostella. Peiteaineen kaunis aprikoosinen väri on juuri sopiva tähän tarkoitukseen. Esittelyssä sanottiin peiteaineen kosteuttavan ihoa, mutta sitä vaikutusta en ole kyllä huomannut. Toisaalta. ei se kyllä ihoa kuivatakaan. Silmänympärysvoiteen päällä tämä toimii oikein hyvin. Luulen kyllä, ettei sitä ns. paljaalle iholle ole tarkoitettukaan ;) Hyvä ja riittoisa tuote, hinta-laatusuhde ok. Pysyy myös hyvin, ei tarvitse korjailla päivän/illan mittaan. Ollut vakikäytössä jo vuosia. Suosittelen.
Suositeltu kenelle: Kaikenikäisille, joilla on tummat silmänaluset.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää