search

Lumene
Nordic Nude Air-Light Loose Powder

24 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
Lumene Nordic Nude Air-Light Loose Powder on ilmavan kevyt ja läpikuultava irtopuuteri, joka auttaa kiinnittämään meikin ja ehkäisemään ihon kiiltelyä. Miellyttävän kevyeltä tuntuva ja luonnollisen heleältä näyttävä irtopuuteri luo iholle huomaamatto… Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

Lumene Nordic Nude Air-Light Loose Powder

Lumene Nordic Nude Air-Light Loose Powder on ilmavan kevyt ja läpikuultava irtopuuteri, joka auttaa kiinnittämään meikin ja ehkäisemään ihon kiiltelyä. Miellyttävän kevyeltä tuntuva ja luonnollisen heleältä näyttävä irtopuuteri luo iholle huomaamattoman puuterihunnun ja luonnollisen näköisen lopputuloksen. Talia imevä irtopuuteri antaa ihon luonnollisen hehkun kuultaa läpi. Irtopuuteri on pakattu ylellisen tyylikkääseen ja käytännölliseen rasiaan.

  • Läpikuultava koostumus

Koko: 10 g

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

Lumene Nordic Nude Air-Light Loose Powder

Keskimääräinen arvosana (4.0): 4/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää