M Picaut Swedish Skincare
Skin Perfect Moisturiser

(18 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
61,95 €
61,95 €
Variantti : 50 ml
Tuotetiedot

Ikääntymisen merkkejä tehokkaasti ehkäisevä M Picaut Skin Perfect Moisturiser -kosteusvoide vähentää ryppyjen ja juonteiden näkyvyyttä jopa 45% kahdessa kuukaudessa. Luonnollinen multipeptidi-koostumus auttaa lisäämään ihon kollageenituotantoa ja tekee ihostasi nuoremman ja elinvoimaisemman näköisen. Voiteen sisältämät meripaatsamasta uutetut, runsaasti omega-rasvahappoja sisältävät öljyt ravitsevat ja suojaavat ihoasi. Tuote on miedosti hajustettu.

Koko: 50 ml

Tuotenumero: 39778
Käyttö

Levitä mieni määrä puhtaille kasvojen iholle aamuin illoin.

Ainesosat

Palmitoyl Oligopeptide,Palmitoyl Tetrapeptide-7,Acetylated Glycol Stearate,Rosmarinus Officinalis Leaf Extract,Sorbitan Laurate,Aqua (vatten),*Ingredienser från ekologiskt certifierade odlingar,Phenoxyethanol (Konservering),Potassium Sorbate (Mild konservering),Helianthus Annuus Hybrid Oil (Solrosolja)*,Glycerin (från Kokosolja)*,Cetearyl Alcohol (från Kokosolja),Hippophae Rhamnoides Fruit Extract (Havtornsfröolja)*,Parfum (Allergenfri doft),Glyceryl Oleate (från Olivolja)*,Glyceryl Stearate (från Olivolja)*,Olivoyl Hydrolized Wheat Protein (från Olivolja,Vete)*,Prunus Armeniaca Kernel Oil (Aprikoskärneolja)*,Theobroma Cacao Seed Butter (Kakaosmör)*,Tristearin (från Veg.Olja),Caprylic/Capric Triglyceride (från Kokosolja),( Rosmarin Antioxidant)*

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

(1) Sertifioituja, luonnonmukaisia raaka-aineita

Katso lisää vastaavia kuin Skin Perfect Moisturiser

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut