search

MAC Cosmetics
Art Library Flame-Boyant Palette

54,50 €
ODOTUSLISTALLA
Tämä tuote on valitettavasti loppu varastoltamme. Voit kuitenkin lisätä tuotteen odotuslistallesi, jotta voimme ilmoittaa sinulle sähköpostitse, kun tuote on taas saatavilla.
Tämä tuote on valitettavasti loppu varastoltamme. Voit kuitenkin lisätä tuotteen odotuslistallesi, jotta voimme ilmoittaa sinulle sähköpostitse, kun tuote on taas saatavilla.
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
MAC Cosmetics Art Library Flame-Boyant Palette -luomiväripaletti sisältää 12 MAC Pro-artistien kokoamaa sävyä, jotka avaavat eteesi kokonaisen kirjaston silmämeikkiainesten aarteita. Luomivärien koostumus on tuttua MAC-laatua - runsaasti pigmenttiä, … Lue täältä lisää
Väliaikaisesti loppu varastolta

MAC Cosmetics Art Library Flame-Boyant Palette

MAC Cosmetics Art Library Flame-Boyant Palette -luomiväripaletti sisältää 12 MAC Pro-artistien kokoamaa sävyä, jotka avaavat eteesi kokonaisen kirjaston silmämeikkiainesten aarteita. Luomivärien koostumus on tuttua MAC-laatua - runsaasti pigmenttiä, helppo häivyttyvyys ja pitkäkestoinen lopputulos. Paletin trendikkäät lämpimän ja punaisen sävyt houkuttelevat kokeilemaan silmämeikissä jotain kokonaan uutta ja tarjoavat sävyjä sekä neutraaliin arkimeikkiin, että näyttävään juhlatyyliin.

  • 12 sävyn luomiväripaletti
  • Sisältää sävyt: Amber Lights, Samoa Silk, Rule, Fan the Flames, Daliwood, Louvre at First Site, FlameBoyant, Everyone's Darling, Dada Issues, La Vida Mocha, Embark ja What's the Pointilism

Koko: 17.2 g

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää