search

MAC Cosmetics
Face & Body Mixing Medium

20,30 €
ODOTUSLISTALLA
Tämä tuote on valitettavasti loppu varastoltamme. Voit kuitenkin lisätä tuotteen odotuslistallesi, jotta voimme ilmoittaa sinulle sähköpostitse, kun tuote on taas saatavilla.
Tämä tuote on valitettavasti loppu varastoltamme. Voit kuitenkin lisätä tuotteen odotuslistallesi, jotta voimme ilmoittaa sinulle sähköpostitse, kun tuote on taas saatavilla.
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
MAC Cosmetics Face & Body Mixing Medium on MAC-tuotteille tarkoitettu sekoitusneste, jolla voi ohentaa eri tuotteiden koostumusta tai tehdä puuterisesta tuotteesta nestemäisen ja siten helpommin levittyvän. Mixing Medium sopii erityisen hyvin käy… Lue täältä lisää
Väliaikaisesti loppu varastolta

MAC Cosmetics Face & Body Mixing Medium

MAC Cosmetics Face & Body Mixing Medium on MAC-tuotteille tarkoitettu sekoitusneste, jolla voi ohentaa eri tuotteiden koostumusta tai tehdä puuterisesta tuotteesta nestemäisen ja siten helpommin levittyvän. Mixing Medium sopii erityisen hyvin käytettäväksi yhdessä pigmenttijauheiden ja puuterin kanssa. Mixing Medium kiinnittää sekoitteen iholle pitkäkestoisesti ja sitä voi käyttää myös ohentamaan paksuja, pigmenttipitoisia meikkivoiteita. Mixing Medium toimii myös sellaisenaan tuomassa iholle kevyttä kuultoa.

  • Sekoitusneste meikkituotteille
  • Sopii luomaan uusia koostumuksia tai ohentamaan paksuja tuotteita
  • Ammattilaisten luottotuote

Koko: 50 ml

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää