search

MAC Cosmetics
Mixing Medium Eyeliner

12,40 €
ODOTUSLISTALLA
Tämä tuote on valitettavasti loppu varastoltamme. Voit kuitenkin lisätä tuotteen odotuslistallesi, jotta voimme ilmoittaa sinulle sähköpostitse, kun tuote on taas saatavilla.
Tämä tuote on valitettavasti loppu varastoltamme. Voit kuitenkin lisätä tuotteen odotuslistallesi, jotta voimme ilmoittaa sinulle sähköpostitse, kun tuote on taas saatavilla.
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
MAC Cosmetics Mixing Medium Eyeliner on sekoitusneste, joka kiinnittää iholle pigmenttijauheen ja glitterin. Sekoitusnesteen avulla on mahdollista luoda kustomoituja sävyjä yhdistelemällä eri koostumuksia ja värejä toisiinsa. Mixing Medium Eyeliner s… Lue täältä lisää
Väliaikaisesti loppu varastolta

MAC Cosmetics Mixing Medium Eyeliner

MAC Cosmetics Mixing Medium Eyeliner on sekoitusneste, joka kiinnittää iholle pigmenttijauheen ja glitterin. Sekoitusnesteen avulla on mahdollista luoda kustomoituja sävyjä yhdistelemällä eri koostumuksia ja värejä toisiinsa. Mixing Medium Eyeliner sopii erityisesti uniikkien silmänrajaussävyjen luontiin ja glitter-hippujen kiinnittämiseen.

  • Sekoitusneste pigmenttijauheelle ja glitterille
  • Sopii glitterin kiinnittämiseen
  • Sopii pigmenttijauheen levittämiseen iholle
  • Käytä yhdessä MAC Cosmetics Pigment- ja MAC Cosmetics Glitter -tuotteiden kanssa

Koko: 10 ml

Käyttö

Varmista, että iho on puhdas ennen tuotteen käyttöä. Sekoita Mixing Medium -sekoitusnesteeseen irtopuuteria, pigmenttijauhetta tai glitteriä ja varmista, että seos on tasainen. Levitä sekoitus iholle puhtaalla siveltimellä.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää