search

MAC Cosmetics
Mixing Medium Shine

20,30 €
ODOTUSLISTALLA
Tämä tuote on valitettavasti loppu varastoltamme. Voit kuitenkin lisätä tuotteen odotuslistallesi, jotta voimme ilmoittaa sinulle sähköpostitse, kun tuote on taas saatavilla.
Tämä tuote on valitettavasti loppu varastoltamme. Voit kuitenkin lisätä tuotteen odotuslistallesi, jotta voimme ilmoittaa sinulle sähköpostitse, kun tuote on taas saatavilla.
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
MAC Cosmetics Mixing Medium Shine on vahapohjainen sekoitusneste, joka kiinnittää iholle pigmenttijauheen ja jonka avulla on mahdollista luoda kustomoituja meikkisävyjä. Kiiltävä sekoitusneste sopii käytettäväksi erilaisissa luovissa meikeissä ja SFX… Lue täältä lisää
Väliaikaisesti loppu varastolta

MAC Cosmetics Mixing Medium Shine

MAC Cosmetics Mixing Medium Shine on vahapohjainen sekoitusneste, joka kiinnittää iholle pigmenttijauheen ja jonka avulla on mahdollista luoda kustomoituja meikkisävyjä. Kiiltävä sekoitusneste sopii käytettäväksi erilaisissa luovissa meikeissä ja SFX-erikoistehosteissa.

  • Vahapohjainen sekoitusneste
  • Kiiltävä lopputulos
  • Käytä yhdessä MAC Cosmetics Pigment -tuotteen kanssa

Koko: 12 g

Käyttö

Varmista, että iho on puhdas ennen tuotteen käyttöä. Sekoita pieni määrä Mixing Medium Matte -sekoitusvahaa ja pigmenttijauhetta. Varmista, että seos on tasainen ennen levittämistä iholle. Levitä seos iholle käyttäen puhdasta sivellintä, sormia tai meikkisientä.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää