search

Mádara
Infusion Vert Firming Antioxidant Body Oil

34,80 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
Madara Infusion Vert Firming Antioxidant Body Oil tukee ihon hyvinvointia optimaalisesti. Kiinteyttävä ja antioksidanttinen vartaloöljy pehmentää ihoa ja auttaa parantamaan sen joustavuutta. Vartaloöljyn elvyttävä ja vitamiinipitoinen koostumus autta… Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

Mádara Infusion Vert Firming Antioxidant Body Oil

Madara Infusion Vert Firming Antioxidant Body Oil tukee ihon hyvinvointia optimaalisesti. Kiinteyttävä ja antioksidanttinen vartaloöljy pehmentää ihoa ja auttaa parantamaan sen joustavuutta. Vartaloöljyn elvyttävä ja vitamiinipitoinen koostumus auttaa ennaltaehkäisemään venymisarpien ja raskausarpien syntyä. Vartaloöljyn energisoiva ja piristävä tuoksu muodostuu timjamin ja sitruunamelissan hienovaraisista aromeista.

  • Kiinteyttävä vartaloöljy
  • Edistää ihon elastisuutta
  • Ennaltaehkäisee raskausarpia
  • Vegaaninen koostumus

Koko: 200 ml

Käyttö

Levitä vartaloöljyä iholle pyörivin ja hierovin liikkein. Käytä päivittäin, mikäli haluat ennaltaehkäistä venymisarpien syntyä.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää