search

Mádara
Mint Absinthe Moisture Soap

17,40 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
Madara Mint Absinthe Moisture Soap -suihkugeeli virkistää kehoa ja mieltä. Myös käsisaippuaksi sopiva, nestemäinen ja luonnollisista ainesosista koostuva suihkugeeli jättää ihon raikkaan ja pehmeän tuntuiseksi. Suihkugeeli yhdistää toisiinsa raikkaan… Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

Mádara Mint Absinthe Moisture Soap

Madara Mint Absinthe Moisture Soap -suihkugeeli virkistää kehoa ja mieltä. Myös käsisaippuaksi sopiva, nestemäinen ja luonnollisista ainesosista koostuva suihkugeeli jättää ihon raikkaan ja pehmeän tuntuiseksi. Suihkugeeli yhdistää toisiinsa raikkaan mintun ja jäisen absintin, joita säestävät männyn ja sypressin vihreät, pihkaiset vivahteet. Energisoiva tuoksu herättää uuteen päivään ja huuhtelee iholta hellävaraisesti hien ja lian.

  • Energisoiva suihkugeeli
  • Sopii myös käsisaippuaksi
  • Tuoksu: minttu, absintti, sypressi ja mänty
  • Vegaaninen koostumus

Koko: 300 ml

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää