search

Mádara
Smart Anti-Pollution Charcoal & Mud Repair Mask

28 €
ODOTUSLISTALLA
Tämä tuote on valitettavasti loppu varastoltamme. Voit kuitenkin lisätä tuotteen odotuslistallesi, jotta voimme ilmoittaa sinulle sähköpostitse, kun tuote on taas saatavilla.
Tämä tuote on valitettavasti loppu varastoltamme. Voit kuitenkin lisätä tuotteen odotuslistallesi, jotta voimme ilmoittaa sinulle sähköpostitse, kun tuote on taas saatavilla.
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
Madara Smart Anti-Pollution Charcoal & Mud Repair Mask -kasvonaamio uudistaa ja kirkastaa ihoa tehokkaasti hiilijauheen, piimaan ja 4000 vuotta vanhaa, latvialaisesta järvestä erotettua mutaa. Erityisesti epäpuhtaalle ja rasvoittuvalle iholle sop… Lue täältä lisää
Väliaikaisesti loppu varastolta

Mádara Smart Anti-Pollution Charcoal & Mud Repair Mask

Madara Smart Anti-Pollution Charcoal & Mud Repair Mask -kasvonaamio uudistaa ja kirkastaa ihoa tehokkaasti hiilijauheen, piimaan ja 4000 vuotta vanhaa, latvialaisesta järvestä erotettua mutaa. Erityisesti epäpuhtaalle ja rasvoittuvalle iholle sopiva kasvonaamio syväpuhdistaa ihohuokoset ja ennaltaehkäisee epäpuhtauksien ja finnien syntyä. Kasvonaamio sisältää runsaasti anti-age-vaikutteisia ainesosia, jotka tukevat naamion ihoa kirkastavaa ja heleyttävää vaikutusta.

Kasvonaamiossa käytettävän järvimudan koostumus on erityisen mineraalipitoinen ja se sisältää lisäksi erilaisia lipidejä, entsyymejä ja mineraaleja. Järvimuta sitoo itseensä epäpuhtauksia iholta ja helpottaa siten ihon syväpuhdistusta.

  • Kasvonaamio epäpuhtaalle iholle
  • Syväpuhdistava vaikutus
  • Vegaaninen koostumus

Koko: 60 ml

Käyttö

Levitä sopiva määrä kasvonaamiota puhtaille kasvoille ja anna vaikuttaa 5-10 minuutin ajan. Huuhtele. Käytä kasvonaamiota 2-3 kertaa viikossa.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää