search

Madara Ultra Purifying Mud Mask

26 €
Valitse tuote
  • 60 ml

26 €
Kerro ystävälle
Madara Ultra Purifying Mud Mask on kasvojen ihoa syväpuhdistava mutanaamio, jonka pohjoisen luonnon järvistä peräisin oleva muta hoitaa ja raikastaa ihoa. Naamio imee iholta liiallista rasvaisuutta ja auttaa ennaltaehkäisemään uusien epäpuhtauksien s… Lue täältä lisää

On mukana kampanjassa:

15% alennus ostaessasi norm. hintaisia ihonhoitotuotteita 50 eurolla

Madara Ultra Purifying Mud Mask

Madara Ultra Purifying Mud Mask on kasvojen ihoa syväpuhdistava mutanaamio, jonka pohjoisen luonnon järvistä peräisin oleva muta hoitaa ja raikastaa ihoa. Naamio imee iholta liiallista rasvaisuutta ja auttaa ennaltaehkäisemään uusien epäpuhtauksien syntymistä. Mudan ravitseva ja heleyttävä koostumus ylläpitää ihon kosteustasapainoa sekä tuo iholle mattaisen pinnan.

  • Seka- ja rasvoittuvalle iholle

Käyttö

Levitä naamiota puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle. Anna vaikuttaa 5-10 minuuttia ja huuhtele naamio kasvoilta haalealla vedellä. Jos naamio kuivuu tai sen kuivuminen aiheuttaa iholla epämukavuutta, kosteuta naamio sen vaikutusaikana. Älä käytä naamiota ärtyneelle iholle tai välittömästi kuorinnan jälkeen.

Naamio saattaa aiheuttaa kasvojen iholle väliaikaista punoitusta, kuumotusta tai kihelmöintiä. Mikäli naamio aiheuttaa iholla epämukavuuden tunnetta huuhtele kasvot välittömästi runsaalla vedellä.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

Madara Ultra Purifying Mud Mask

Keskimääräinen arvosana (4.0): 4/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
4/5Tehokas naamio
2018-07-23 kirjoittanut: Heidi H
Naamio puhdistaa todella tehokkaasti ja alkaakin nopeasti jo kiristää iholla. Käytän tätä välillä syväpuhdistamaan ihoa, mutta esimerkiksi talvella kuivattaa liikaa.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää