search

MakeUp Eraser
Mini

Kerro ystävälle
MakeUp Eraser® Mini -puhdistusliinan ja lämpimän veden avulla pyyhkäiset helposti kasvoiltasi vedenkestävän meikin sekä ripsivärin ja kuluneen päivän. Puhdistusliina ei sisällä lainkaan puhdistusaineita, vaan sen teho perustuu mikrokuitukankaan raken… Lue täältä lisää

MakeUp Eraser Mini

MakeUp Eraser® Mini -puhdistusliinan ja lämpimän veden avulla pyyhkäiset helposti kasvoiltasi vedenkestävän meikin sekä ripsivärin ja kuluneen päivän. Puhdistusliina ei sisällä lainkaan puhdistusaineita, vaan sen teho perustuu mikrokuitukankaan rakenteeseen. Puhdistusliina toimii sekä arkimeikkiin että teemabileitä varten loihduttuun juhlameikkiin puhdistaen ihon vaivattomasti. MakeUp Eraser® Mini puhdistetaan 30-asteisessa pesuohjelmassa ja puhdistusliina kestää jopa 1000 pesukertaa. Puhdistusliina sopii kaikille ihotyypeille jättäen ihon terveen ja raikkaan tuntuiseksi.

MakeUp Eraser® Mini on pienempi versio alkuperäisestä The Original MakeUp Eraser® -puhdistusliinasta ja on kokonsa ansiosta täydellinen kumppani matkalaukussa sekä salikassissa.

  • Väri: Pinkki
  • Uudelleenkäytettävä, super-pehmeä puhdistusliina poistaa meikin kasvoilta lämpimän veden avulla
  • Sopii kaikille ihotyypeille

Mitat: 111 x 32 x 39 mm

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

MakeUp Eraser Mini

Keskimääräinen arvosana (5.0): 5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää