Maria Nila
Sheer Silver Conditioner

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
13,50 €
13,50 €
Variantti : Conditioner 100 ml
Katso myös
Maria Nila
100 ml
Tuotetiedot

Maria Nila Sheer Silver Conditioner on vaaleille hiuksille kehitetty hoitoaine, joka auttaa neutralisoimaan kellertäviä sävyjä ja tuomaan hiuksille viileän vaaleita vivahteita. Karhunvatukkaa sisältävän hopeahoitoaineen Colour Gard Complex -yhdiste parantaa hiusvärin kestoa ja suojaa hiuksia.

  • Hopeahoitoaine

  • Vaaleille hiuksille

  • Sopii kaikille hiuslaaduille

  • Vegaaninen koostumus

Tuotenumero: 47149
Käyttö

Hiero kosteisiin hiuksiin, anna vaikuttaa muutama minuutti ja huuhtele hiukset hyvin. Käytä yhdessä muiden hopeatuotteiden kanssa saadaksesi parhaan lopputuloksen.

Ainesosat

Glycerin,Dimethicone,Dimethiconol,Phenoxyethanol,Propylene Glycol,Linalool,Benzoic Acid,Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil,Limonene,Ethylhexylglycerin,Hexyl Cinnamal,Cetearyl Alcohol,Dehydroacetic Acid,Stearamidopropyl Dimethylamine,Behentrimonium Chloride,Cetrimonium Chloride,Lactic Acid,Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate,Olea Europaea (Olive) Fruit Oil,Aqua/Water/Eau,Parfum/Fragrance,Polyglyceryl-3 Polyricinoleate,Propanediol,PPG-3 Benzyl Ether Myristate,Rubus Fruticosus (Blackberry) Fruit Extract,Quaternium-95,Moringa Oleifera Seed Oil,trideceth-5,Amodimethicone/Morpholinomethyl Silsesquioxane Copolymer,Phyllostachys Nigra Leaf Extract,Acetum/Vinegar/Vinaigre,Acid Violet 43/Ext. Violet 2

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Katso lisää vastaavia kuin Sheer Silver

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.