search

Maria Nila

Maria Nila on ainutlaatuinen ruotsalainen hiustuotemerkki, joka panostaa tuotteiden laatuun ja toimivuuteen. Valmistus ja kehitystyö tehdään kokonaan Ruotsissa, jotta tuotteiden tehoa ja koostumuksia voidaan valvoa tarkasti. Kemistien kanssa kehitetyt hiustuotteet koostetaan huolella valituista ainesosista tuotteen käyttökohdetta kunnioittaen. Maria Nilan tuotteet ovat 100% vegaanisia ja valmistettu luonto huomioiden.

Maria Nilan kantava ajatus on tehdä hiustuotteista kiinnostavampia, kekseliäämpiä ja inspiroivampia kuin aiemmin. Tuotteiden on oltava tehokkaita ja tarjota ainutlaatuinen ratkaisu jokaiselle hiustyypille erikseen. Maria Nilan mukaan oma hiustyyppi on voimavara, ei este tai edes hidaste kauniin kuontalon saavuttamiselle!

Maria Nilan valikoima kattaa laajan valikoiman tuotteita, jotka on luokiteltu hiustyypin mukaan. Omat tuotteensa saavat värjätyt, vaaleat, karheat, vaurioituneet, hennot, kiillottomat hiukset sekä hiustenlähdöstä kärsivät. Shampoiden, hoitoaineiden ja naamioiden lisäksi tuotesarja sisältää värinaamioita, värivirkisteitä, öljyjä ja muotoilutuotteita. Yksinkertaisen kaunis, skandinaavinen muotoilu tekee tuotteista miellyttäviä käyttää ja kampaamotasoinen laatu saa hiukset haluamaan lisää.

Maria Nilan mukaan jokaisen hiukset ovat ainutlaatuiset, ja sellaisina niiden myös pitää pysyä. Kun hius saa oman hiustyypin mukaan räätälöityä hoitoa, siitä tulee eloisa ja terveen näköinen: hiusta itsessään ei ole tarve muuttaa, vaan tarjota sille jotain mitä se tarvitsee.

83 tuotetta
Maria Nila True Soft Gift Box
Keskimääräinen arvosana: 4/5 (1 tuotearvostelu)
39,60 € (Arvo 59,20 €)
Maria Nila Sheer Silver Gift Box
39,60 € (Arvo 59,20 €)
Maria Nila Head & Hair Heal Trio
Keskimääräinen arvosana: 5/5 ( 2 tuotearvostelua)
76,40 € (Arvo 80,40 €)
Maria Nila Creator Extreme
Strong Fibrous Moulding Wax
Alkaen: 8,80 €
Maria Nila Care Sheer Silver Trio
Keskimääräinen arvosana: 5/5 ( 3 tuotearvostelua)
58,30 € (Arvo 61,40 €)
12
  • Suurin suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50EUR tilauksille
  • Tilaukset lähetetään arkisin vuorokaudessa
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää
  • Osta nyt, maksa helmikuussa