search

Mario Badescu
Buffering Lotion

19,70 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
Mario Badescu Buffering Lotion on erityisesti kystisistä, ihonalaisista epäpuhtauksista kärsivälle iholle suunniteltu hoitotuote, jonka rikkipitoinen koostumus imeytyy iholle tehokkaasti. Rauhoittava tehotuote auttaa hoitamaan kipeitä näppyjä ja enna… Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

Mario Badescu Buffering Lotion

Mario Badescu Buffering Lotion on erityisesti kystisistä, ihonalaisista epäpuhtauksista kärsivälle iholle suunniteltu hoitotuote, jonka rikkipitoinen koostumus imeytyy iholle tehokkaasti. Rauhoittava tehotuote auttaa hoitamaan kipeitä näppyjä ja ennaltaehkäisemään uusien syntyä.

  • Ihonalaisten epäpuhtauksien hoitoon

Koko 29 ml

Käyttö

Levitä 1-2 pisaraa tuotetta puhdistetulle iholle epäpuhtauksien päälle. Älä levitä hoidettaville alueille kosteusvoidetta. Parhaan tuloksen saat levittämällä tuotetta Drying Mask -kasvonaamion alle sekä käyttämällä sitä myös naamion jälkeen.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

Mario Badescu Buffering Lotion

Keskimääräinen arvosana (4.0): 4/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
1/5Ei toiminut
2018-04-27 kirjoittanut: Jessica K (ikä: 25-34)
Neste ei meinaa pysyä pysyä finnin päällä tai sitten en vaan osannut käyttää tuoteta oikein. Itse en saanut kyllä mitään tuloksia aikaan tuotteella. Ehkä tuote sopii paremmin jollekin toiselle tai suurempii ihon alaisiin finneihin...
1 / 1 käyttäjää koki tämän tuotearvostelun hyödylliseksi.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
1/5En ymmärrä
2017-08-09 kirjoittanut: Iida H
Tuotteen saapuessa olin innoissani, mutta sitä ei kestänyt kauaa. Vesimäisen ohutta nestettä on todella hankala saada pysymään epäpuhtauden päällä, se tuppaa aina valumaan. Sormella annostelu on myös hankalaa. En ehkä ole tajunnut miten tuotetta pitäisi levittää, mutta se laski innostustani. Lisäksi en huomannut minkäänlaista vaikutusta noiden ihon alla oleviin pahkuroihin. Ei mennyt huonompaan mutta ei yhtään parempaankaan. Toivottavasti muilla toimii paremmin.
Suositeltu kenelle: En kenellekkään
1 / 1 käyttäjää koki tämän tuotearvostelun hyödylliseksi.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Erittäin epäpuhtaan ihon ratkaisu
2017-04-03 kirjoittanut: Elisa (ikä: 25-34, liiallisuuksia.fi)
Tämä on kehuttua Drying Lotionia tujumpi tuote, joka sopii käytettäväksi myös päivisin lähes läpinäkyvän koostumuksensa ansiosta. Buffering Lotion on hyvä erityisesti rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle, tai iholle jolla on ihonalaisia, kipeitä paukamia. Drying Lotion sopii enemmän satunnaisiin näppyihin, kun taas tämä Buffering Lotion käy mielestäni paremmin säännölliseen käyttöön. Buffering Lotion ei kuivata ihoa voimakkaasti, joten se ylläpitää ihon tasapainoa yllä paremmin kuin Drying Lotion.
Suositeltu kenelle: Epäpuhtaalle/rasvoittuvalle iholle
1 / 2 käyttäjää koki tämän tuotearvostelun hyödylliseksi.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää