search

Mario Badescu
Drying Lotion

16,80 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
Mario Badescu Drying Lotion on epäpuhtauksia hoitava täsmähoito, jonka salisyylihappoa sisältävä, nestemäinen koostumus kuivattaa puhkeamaisillaan olevat finnit jo yhdessä yössä. Ihoa ärsyttämätön, hellävarainen tuote sopii kaikille ihotyypeille. Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

Mario Badescu Drying Lotion

Mario Badescu Drying Lotion on epäpuhtauksia hoitava täsmähoito, jonka salisyylihappoa sisältävä, nestemäinen koostumus kuivattaa puhkeamaisillaan olevat finnit jo yhdessä yössä. Ihoa ärsyttämätön, hellävarainen tuote sopii kaikille ihotyypeille.

Koko: 29 ml

Käyttö

Puhdista iho ja levitä sille kosteusvoidetta. Kostuta vanupuikko pullon pohjalla olevaan saostuneeseen, vaaleanpunaiseen hoitonesteeseen ja taputtele tuotetta puikon avulla suoraan epäpuhtauksille. Anna tuotteen vaikuttaa yön yli ja huuhtele kasvot aamulla puhtaiksi.

ÄLÄ ravistele pulloa. Mikäli tuotteen ainesosat ovat sekoittuneet, anna pullon seistä hetki tasaisella alustalla kunnes sen pohjalla on jälleen vaaleanpunaista sakkaa.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

JAA SUOSIKKISI
Lataa kuvasi ja inspiroi muita #elevenbeauty
SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää myös näistä tuotteista
Arvostele tuote

Mario Badescu Drying Lotion

Keskimääräinen arvosana (4.0): 4/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
tai
2/5Ei hypen arvoinen
2017-04-11 kirjoittanut: JH (ikä: 25-34)
Tätä ennen käytin Lieracin samantyyppistä ainetta, jossa myös pohjalla sakka mitä otetaan vanupuikolla. Tämän ollessa kuitenkin selkeästi edullisempi ajattelin kokeilla, myös koska lukenut hyviä arvosteluja tuotteesta. Harmikseni ei toimi itsellä läheskään niin hyvin kuin Lieracin, pelkkä teepuuöljykin kuivattaa finnit tehokkaammin ja nopeammin kuin tämä. Täytyy laittaa kiertoon jollekkin kaverille.
Suositeltu kenelle: Ehkä toimisi isoihin, punaisiin finneihin paremmin?
1 / 1 käyttäjää koki tämän tuotearvostelun hyödylliseksi.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Paras tuote finneille!
2017-03-21 kirjoittanut: Tiia (ikä: 25-34)
Paras tuote kuivattamaan finnejä! Toimii itselläni parhaiten ihon pinnalla oleviin finneihin ja iho jää sen verran valkoiseksi että ehdottomasti käytän vain öisin, mutta silloin tosi hyvä käyttää!
Suositeltu kenelle: Kaikille finneihin
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
3/5OK
12 päivää sitten kirjoittanut: Milla (ikä: 15-24)
Käytän tätä illalla ennen nukkumaan menoa jos iholle on ilmestynyt finnejä. Finnit eivät katoa yön aikana, mutta pienenevät hieman, eivätkä ole enää niin kipeitä. Finnit kuivuvat paljon nopeammin tätä käyttäessä, mutta huono puoli siinä, että yleensä nukkuessa tuote siirtyy kasvoilta helposti tyynyihin. Joten jos olet rauhallinen nukkuja tämä varmaankin on hyvä tuote sinulle!
Suositeltu kenelle: kaikille, joille tulee ajoittain finnejä
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
3/5Toimii joskus
2017-05-09 kirjoittanut: Ida S
Toimii hyvin isoihin finneihin, pinempiin ei niin hyvin. Tuote leviää myös helposti kun nukun ja aamulla tuote on siirtynyt kasvoista tyynyyn. En ostaisi uudelleen, luulen että minulle on parempia tuotteita.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
1/5Ei toimi
2017-04-25 kirjoittanut: Katariina
Kokeilin tuotetta monenlaiseen finniin. Mitään niistä tuote ei kuivattanut ainakaan minun ihollani. Ollenkaan.
Suositeltu kenelle: En suosittele.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Pelastaja!
2017-05-08 kirjoittanut: Jannica S (ikä: 15-24)
Minulla ei ennen ole ollut ongelmia ihoni kanssa, mutta syksyn aikana minulle alkoi ilmestyä finnejä eritoten ohimoille ja poskille korvien viereen. Löysin tämän tuotteen ja se on kyllä toiminut mahtavana täsmähoitona! Tehoamiseen menee pari yötä, mutta odotus on sen arvoinen! Ei tämä tietenkään mikään täydellinen ihmetuote ole, joka poistaisi finnit heti kokonaan, mutta pienentää ja häivyttää niitä huomattavasti!
Suositeltu kenelle: Kaikille, joilla ajoittain tulee finnejä
0 / 1 käyttäjää koki tämän tuotearvostelun hyödylliseksi.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Ei syyttä kehuttu
2017-04-18 kirjoittanut: Mira / Blinger Shimmer -blogi (ikä: 25-34, blingershimmer.blogspot.fi)
Loistava tuote jokaiselle, jolle ajoittain ilmantuu niitä superkipeitä finninalkuja kasvoille - ja joista haluaa päästä mahdollisimman nopeasti ja kivuttomasti eroon.
Suositeltu kenelle: Jokaiselle finneistä kärsiville
0 / 1 käyttäjää koki tämän tuotearvostelun hyödylliseksi.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Huippu täsmätuote!
2017-04-03 kirjoittanut: Elisa (ikä: 25-34, liiallisuuksia.fi)
Tehokkaasti näppyihin tehoava täsmätuote, joka vaikuttaa yhdessä yössä. Paikallisesti käytettynä ei liian kuivattava herkälle/kuivallekaan iholle. Yleensä 1-2 yötä riittää ja näppy häipyy itsestään. Erinomainen juuri satunnaisiin finnikatastrofeihin ja myös miehille!
Suositeltu kenelle: Kaikille!
0 / 1 käyttäjää koki tämän tuotearvostelun hyödylliseksi.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi