Mario Badescu
Drying Mask

(17 Arvostelut)
Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : 59 ml
Tuotetiedot

Mario Badescu Drying Mask on tehokkaasti puhdistava kasvonaamio, joka auttaa kirkastamaan ja rauhoittamaan epäpuhdasta ihoa. Hellävaraisia ja rauhoittavia ainesosia sisältävä koostumus sopii käytettäväksi myös selän ja ja rintakehän iholla.

Naamion sisältämät ainesosat auttavat kuivattamaan epäpuhtauksia ja imemään iholta liiallista öljyisyyttä.

  • Kaikille ihotyypeille

  • Epäpuhtaan ihon hoitoon

Koko: 59 ml

Tuotenumero: 55610
Käyttö

Levitä ohut kerros naamiota puhtaalle iholle välttäen silmänympärysihoa. Anna vaikuttaa 20 minuuttia ja huuhtele huolellisesti. Käytä 2-3 kertaa viikossa. Käytä vuorotellen Mario Badescu Healing & Soothing Mask -kosteuttavan kasvonaamion kanssa saadaksesi parhaan lopputuloksen.

Ainesosat

Aqua (Water, Eau), Kaolin, Calamine, Propylene Glycol, Ichthammol, Sulfur, Triticum Vulgare (Wheat) Starch, Titanium Dioxide, Zinc Oxide, Cellulose Gum, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Sorbitol, Polysorbate 80, Sodium Chloride, Parfum (Fragrance), Methylparaben, CI 19140 (Yellow 5), CI 42090 (Blue 1)

Katso lisää vastaavia kuin Drying Mask

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut