search

Mario Badescu
Elasto-Seamollient Hand Cream

Kerro ystävälle
Mario Badescu Elasto-Seamollient Hand Cream on kuiville ja karheille käsille tarkoitettu hoitovoide, jonka antioksidanttinen koostumus kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. A- ja E-vitamiineja, yrttiuutetta sekä ravitsevaa merivettä sisältävä täyteläinen kä… Lue täältä lisää

Mario Badescu Elasto-Seamollient Hand Cream

Mario Badescu Elasto-Seamollient Hand Cream on kuiville ja karheille käsille tarkoitettu hoitovoide, jonka antioksidanttinen koostumus kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. A- ja E-vitamiineja, yrttiuutetta sekä ravitsevaa merivettä sisältävä täyteläinen käsivoide tekee ihosta pehmeän ja sileän.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

Mario Badescu Elasto-Seamollient Hand Cream

Keskimääräinen arvosana (3.0): 3/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää