Mario Badescu
Glycolic Foaming Cleanser

(10 Arvostelut)
Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
20,50 €
20,50 €
Variantti : 177 ml
Katso myös
Mario Badescu
236 ml
Tuotetiedot

Mario Badescu Glycolic Foaming Cleanser on helposti tukkeutuvaa ja sameaa ihoa syväpuhdistava puhdistusvaahto, joka sisältää ihoa kuorivaa glykolihappoa ja rauhoittavia yrttiuutteita. Ihoa kirkastava ja pehmentävä koostumus auttaa myös häivyttämään pigmenttimuutoksia.

  • Epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle

Koko: 177 ml

Tuotenumero: 55560
Käyttö

Hiero puhdistustuotetta kosteille kasvoille silmänympärysihoa välttäen. Huuhtele huolellisesti. Käytä 1-3 kertaa viikossa ihotyypistä riippuen.

Ainesosat

Methylparaben,Parfum (Fragrance),Propylparaben,Aqua (Water,Eau),Propylene Glycol,Cocamidopropyl Betaine,Sodium Chloride,Glycolic Acid,Diazolidinyl Urea,Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract,Sodium Lauryl Sulfate,Cocamide MEA,Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract,Achillea Millefolium Extract,Hypericum Perforatum Extract,Althaea Officinalis Leaf/Root Extract

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Katso lisää vastaavia kuin Glycolic Foaming Cleanser

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut