search

Mario Badescu
Special Cleansing Lotion C

Alkaen:
15,70 €
Valitse tuote
  • 236 ml

15,70 €
  • 473 ml

27,30 €
Kerro ystävälle
Mario Badescu Special Cleansing Lotion C on epäpuhtauksista kärsivälle iholle kehitetty emulsiomainen kasvovesi, jonka syväpuhdistava koostumus desinfioi ihoa ja irroittaa sen pinnalta kuolluta ihosolukkoa. Tehokkaasti hoitava koostumus liuottaa kasv… Lue täältä lisää

Mario Badescu Special Cleansing Lotion C

Mario Badescu Special Cleansing Lotion C on epäpuhtauksista kärsivälle iholle kehitetty emulsiomainen kasvovesi, jonka syväpuhdistava koostumus desinfioi ihoa ja irroittaa sen pinnalta kuolluta ihosolukkoa. Tehokkaasti hoitava koostumus liuottaa kasvoilta ylimääräistä rasvaisuutta sekä auttaa ennaltaehkäisemään uusien epäpuhtauksien syntyä.

  • Seka- ja rasvaiselle iholle

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

Mario Badescu Special Cleansing Lotion C

Keskimääräinen arvosana (4.5): 4,5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
5/5tehokas tuote!
2018-04-02 kirjoittanut: Anne-Marie S (ikä: 45-54)
Ostin tämän poistamaan etenkin leuan alueelle tulevia tukkeumia ja finnejä. Olen huomannut ihoni kirkastuvan jo muutaman päivän säännöllisen käytön jälkeen. Itselläni ei ole kuitenkaan rasvainen iho, jolle tämä varsinaisesti on suunnattu, mutta toimii hyvin.Pyyhittyäni kasvot tällä kosteutan heti perään esim suihkutettavalla Mario Badescu kasvovedellä Aloe Herbs &Rosewater, muuten kuivattaisi ihan liikaa. Tuoksu on aika tymäkkä sekin mutta haihtuu todella nopeasti.
Suositeltu kenelle: Rasvaiselle,tukkivalle ihollle.Ei herkälle iholle taida sopia.
2 / 2 käyttäjää koki tämän tuotearvostelun hyödylliseksi.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää